Sunday, July 20, 2014

Segmen: Saya Nak Kad Raya Daripada Ekatikah



Pada zaman era moden ini, amalan kirim-mengirim kad raya tidak dilupakan. Walaupun zaman sekarang orang ramai lebih gemar mengirim balas ucapan Hari Raya menggunaan pesanan ringkas SMS, WhatsApp dan sebagainya, kad raya masih antara yang the best. Hehe

Oleh itu, satu Segmen: Saya Nak Kad Raya Daripada Ekatikah diadakan. Bermula hari ini 13hb July dan berakhir pada 20hb July jam 12 tengah hari. Sesiapa yang nak kad raya, dijemput untuk sertai.

Syarat-syarat:
1. Follow blog Bila Jari Mula Menaip, add to circle G+ EkaTikah.
2. KLIK   .
3. Buat entri bertajuk Segmen: Saya Nak Kad Raya Daripada Ekatikah.
4. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Credit to MiaLiana.Com

5. Tinggalkan URL entri di ruangan komen entri ini.

Pilihan Pemenang:
1. 20 orang pemenang akan dipilih menggunakan Ramdom.org.
2. Pemenang akan diumumkan sama tarikh tamat penyertaan.

 Selamat menjoinkan diri  

82 comments:

Mia Liana said...

join...

http://www.mialiana.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

saya join^^

http://amirahamer.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Afiqah said...

joinn

http://conanedogawa2657.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

flizzy86 said...

Salam.. dtg join ^^

http://flizzy86.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Mimie said...

akak join
http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html?m=1

Anonymous said...

CT join sini :D
http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

CT ada buat giveaway yang pertama sampai 16Julai2014.
sudi-sudikanlah tengok and kalau sudi joinlah sekali.
http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

budakbandunglaici said...

BBL nak join jugak

http://porthadiah.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Aisyah said...

http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...


Nadhirah join. Salam Ramadhan :)

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Salam Ramadhan :)

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Salam Ramadhan :)

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Arra Ahmad said...

http://arazua.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Adam Faiz said...

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

salam , haiii dayah join :)
http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

ayu join

Blog Join Giveaway Contest Segmen said...

http://blogjoingiveawaycontest.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Indah Shafie said...

http://gadismataempat.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Syazwani Zunidan said...

Wani join (:

Segmen Saya Nak Kad Raya Daripada Ekatikah.

Unknown said...

http://lifesofkajiwara.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html


done follow dan join segmen ekatikah..come and follow me too =) selamat berpuasaa

Cikkmira.com said...

Saya nak join :D

http://www.cikkmira.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

D said...

http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

iamcikmisi said...

salam .. leen datang join yee.. hehee

http://keyranazleen.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Girang Daniel Batisah said...

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2014/07/segmem-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Join! ^^

Unknown said...

Joined :)

http://erynagadisimple.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Maria Firdz said...

Support tikah:

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

maszull said...

assalamualaikum eka....mama dtg join sekali...:)

http://maszull.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html

Anonymous said...

Follow n join....
http://kenny977.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

join
http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

join !
http://sunshine4butterfly.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

sempat akk join dik..

Unknown said...

Assalamualaikum tuan rumah! =)

Saya join dan terjah sini. =)

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Jemput join Mini Topup GA 2 saya? Tamat esok hari.

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/06/segmen-mini-topup-giveaway-2-by-jurnal.html

Unknown said...

http://ieranie80.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Saya dah join...

Miss Syahbanu said...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

cikdelimamerah said...

gud luck

cikdelimamerah said...

saya join

http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

mommyfiqa said...

http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Aqilah said...

Assalammualaikum. Join sekali. :)

http://loveladyrq.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Salam Ramadhan.

Aril Impian said...

saya dah join segmen ni..


http://arilimpian.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Mar Mansor said...

as salam..akak join
http://jnjikita.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

HeNRieTTa JoSe said...

berkobar nak join...tpi g+ plak xde....gud luck smeua peserta yea...

Indahnya Kehidupan said...

Saya join..
http://83zaza.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

YuNi The Smartest said...

Assalamualaikum, saya join!
http://yunismart99.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

Ana joined...
http://nenektanjung.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

nak try nasib.kalau xdpt, awk kena bg gak.i pksa an

Unknown said...

Saya join. :)

http://kaktusoren.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-ekatikah.html

Kraf Nailofar said...

Done entri :)
TQ

http://galeri-krafnailofar.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Mastura said...

Mas join
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Kiera Rashid said...

Assalamualaikum, kiera join yer :)
http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

KarimahZulkafali said...

Joined :D

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

saya join

http://awansamudera.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Izzat Syahir said...

http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Miss Anonymous said...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Nuratikah Azanan said...

Dh join, dear :)
http://mycutestrawberry.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

nana join =)
http://akusukaketawa.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Umie Amirain said...

Assalamualaikum...saya join yer...

http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

joined :)
http://i-ezzaen.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Nadiah Rozali said...

nad join :)
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

pokcikblogger said...

join...
http://kecekkira.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

join http://haipakwe.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Montana said...

selamat bersagmen

azman said...

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Le Mignon said...

http://thelittlekhalifah.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

akk join awk pula..hehe :)

http://www.wawaashihara.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2014/07/segmen-nak-kad-raya-daripada-ekatikah.html

Unknown said...

Anna joinnnn :)

http://queenof-annabella.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Anonymous said...

http://coretanhatikathy.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Cik Iera Ziera said...

Dah join :)

http://theieraziera.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

BrowniesChipsmore said...

Salam sis saya join, Mudah-mudahan ada rezeki.. ^_^

http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

http://halimarulsazuan.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Unknown said...

http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Queen Contest said...

Bismillah, saya join. :)
http://cowament.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

ejulz said...

http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

ejulz said...

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Anonymous said...

As salam
Saya join...

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Miya Amira said...

Alhamdulillah sempat join...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

http://sub.mhakimfaiz.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

Admin said...

Selamat bersegmen:')

nona sani said...

http://nonasani.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html

joined! hope ado rezekii...

Unknown said...

Nasib baik sempat :)

http://mewritesomething.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-daripada.html