Friday, June 24, 2011

Aku Kembali :D


^______________________^


Hai korang semua??..sihat kaa??..huhu...lame dah aku tinggalkan blog aku nie..dalam seminggu adew kot..hehe..sorrylah...seperti yang korang tau, sekarang aku dah menjadi salah seorang warga UTM Space, KL...so, agak busy dalam seminggu orentasi nie...(padahal orentasi sabtu ahad jew kot)..hehe..

Kehidupan seminggu aku kat cnie sebagai mahasiswa UTM memang best..huhu..aku tak sangka akhirnya aku dapat juga masuk UTM nie...nie Universiti yang aku idam-idamkan sejak kecil lagi..*sejak kecil tak leh blarr..haha..aku bersyukur sangat aku dapat kat cnie...walaupun aku just dapat second intake, tapi itu tidak menghalang aku dari untuk mencapai kejayaan kat UTM nie..alhamdulillah juga kat cnie aku cepat dapat kawan..tak same mcm kat PLKN dlu..dlm 2 minggu baru aku dpt kawan..mungkin dlu aku tak da keyakinan diri kot..*tak de kaitan..haha..

Kawan-kawan baru aku semua sempoi-sempoi belaka..haha..rakan sebilik aku Miera ok jew...aku bersyukur dapat sebilik dengan dye, sebab aku dah kenal dye dulu masa hari pendaftaran..tapi yang tak bestnye aku ngan Miera tak sama kos..takpa, itu bukan penghalangnya..huhu..


Hope aku dapat selesaikan pengajian aku kat cnie dalam masa 3 tahun...aku tak nak ar terkandas di tengah jalan..susahh oo nanti..hehe..wish me luck ok..thanks :D
http://www.cute-smiley.com

4 comments:

Wanie said...

utm jln semarah ke skudai kamu?

...Minah BluR... said...

good luck dkat utm tu =)

^^eKaTiKaH^^ said...

@wanie : UTM Jalan Semarak :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@minah blur : thanks yew :D