Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA


^________________^


Hari sabtu yang indah nie aku nak join lagi satu segmen yang dianjurkan oleh Abg Ben kite..tapi sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang telah mengkritik blog aku nie dalam segman Abg Ben yang sebelum nie..mana yang kurang aku akan cube perbaiki nanti..huhu...jom join ramai-ramai..segmen nie hanya terbuka selama 12 jam sahaja...sapa cepat dye dapat..haha..

Wee~~First off all welcom to my blog "Bila jari Mula Menaip"..blog nie adalah hak milik kekal oleh Nur Atikah Binti Abdul Rahim..akulah orangnye..hehe..blog aku nie start beroperasi since April 2010..xdew la lame sangat tapi dah setahun lebih jugalah..huhu..apew yg best blog aku nie??..ishh..mcm-mcm adaa..mau tau selalulah singgah and bace info-info atau pun cerita-cerita hot yang aku nak kongsi dengan hampa semua...*hot sangat kaa??..perasan hot sudah...hehe..kadang-kadang aku nie suka merepek, merapu dan meraban dalam entry aku..so, kalau adew yang terasa hati or marah ka sorry leww..bab nak update entry baru, aku akan cube sedaya upaya untuk update blog aku nie dari sehari ke sehari..tu pun kalau tak busylah..
 Akhir sekali, thanks so much kerana sudi singgah kat blog aku nie...cyunk same korang semua...lebih-lebih lagi sape yang sudi follow blog aku nie..huhu...hope korang enjoy singgah blog aku nie ok...  
http://www.cute-smiley.com

13 comments:

Mama Amani said...

salam kenal...nice blog... i like...

solomolo said...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

^^eKaTiKaH^^ said...

@ mama amani: salam kenal juga..thanks yew :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@ solomolo : thanks...happy blogging juga yew :)

TeAqArH said...

salam kenal..terjah dr blog BA...^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

@ teaqarh : salam kenal juge..thanks yew :)

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

^^eKaTiKaH^^ said...

@ fadzmie : salam perkenalan juga..thanks yew..nnt tkah singgah blog fadzmie ok :)

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

^^eKaTiKaH^^ said...

@ wahida : thanks..salam perkenalan juga.. :)

Alia Syaza :) said...

salam perkenalan, ALia singgah sinii!!!

ainol akasyah said...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

bersama kak Es said...

here i come hehe
have a nice day and happy blogging :)