Wednesday, June 8, 2011

Doodle Pertamaku Sudah Siap ^^


^___________________________^

Sorry yew coz semalam aku tak dapat nak update ape-ape entry untuk kongsi dengan korang semua...bdw, semalam sebenarnya aku dok kusyuk buat doodle pertama aku...hehe...baru belajar nak buat doodle pakai Photoshop...aku buat nie pun berdasarkan tutorial Abg Wan..kalau tak de tutorial dye nie tak mungkin doodle aku menjadi...comel pulak tu..macam tuan dye..*perasan sudah..haha


Gamba kat atas nielah doodle yang aku maksudkan...hehe..apew macam??..comel tak??..macam aku an??..huhu..tapi nie belum siap lagi...baru kepale jew nie..tapi nie pun makan masa yang lama nak siapkan...


Gamba kat atas nie pulak setelah siap colour...ikutkan aku just nak buat kepala jew..tapi fikir balik nanti nampak cacat la plak..hehe...



Gamba kat atas nie pulak masa aku nak buat badan dye..hehe..banyak kali padam buat padam buat..alahh, maklumlah baru first time buat doodle...

Owkey....setelah satu hari suntuk aku buat doodle nie,,,akhirnya siap juga...aku puas hati dengan hasil kerja aku nie..walaupun tak secantik mane, tapi bagi aku nie dah kire ok..hehe..*bukan nak puji diri sendiri tau..so,, gamba kat bawah nielah hasilnya..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaaaaaaaaaaaa....
Haa??..ape macam, comel tak???..haha... 

http://www.cute-smiley.com

1 comments:

misya mialen said...

doodle awak tantek;D