Wednesday, March 20, 2013

Cash Out Says Yang Pertama



Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Selamat sudah untuk cash out Says buat pertama kali sepanjang berblogging nie. Kesiankan, orang lain sudah banyak kali, aku baru pertama kali. Agak jakun di situ. Hahaha.
Apa-apa pun bersyukur, alhamdulillah.

Sekarang dalam proses berjimat cermat. Nak beli itu, beli ini, bayar yuran itu, hutang. Oppss, bukan hutang ceti tau. Hihihi.. Hope next time, dapatlah cash out lagi. Korang rajin-rajinkanlah tangan klik iklan kite. Hee. Terima kasih

SINI, SINI dan SINI

P/s: Short sem nanti perlu duit yang banyak. InsyaAllah rezeki ada dimana-mana 

9 comments:

Mieya Atiera said...

tahniah

luqman zakaria said...

tahniah yer...synye says belum boleh lg...sobs..sobs..

Nieyxzha Hassan said...

Yeay! Tahniah..akak tak masuk pon says ni..masyuk tak?hehe

Dianaa said...

tahniah :D

Nurul Aini said...

Alhamdulillah..murah rezeki..Saya pun ada daftar Says ni tapi tak aktif, malas nak promote..hehe.

aien hermionie said...

wahh.. tahniah..

Yumida Huda said...

TAHNIAH..ALHAMDULILLAH MURAH REZEKI

Syuhada Salleh said...

thniah ye..

Hans said...

tahniah :-)re
syukur rezeki tu :-)