Friday, March 15, 2013

Praktikal SquadFoto Kuantan, Pahang


Pada 2hb March yang lepas, kami, Majlis Tertinggi kelab Fotografi telah mengadakan satu program iaitu Praktikal SquadFoto untuk ahli-ahli baru SquadFoto bagi sesi 2013/2014 yang bertempat di Kuantan, Pahang.

Berikut adalah beberapa hasil daripada photoshoot di Taman Gelora, Kuantan.

Model:
Dinie Syahirah
Husna Syukri
Mimie Farizza

Photographer:
EkaTikah



Sebelum pulang balik dari Taman Gelora, jom bergambar dahulu. Gambar yang terdiri daripada semua peserta dan fasi-fasi sepanjang program diadakan. Weee 

Kite yang paling tepi sekali. Heee

Gambar dibawah ini pula ialah gambar semasa di Gambang Waterpark. Sebelum pulang balik, apa salahnya singgah bermandi-manda rehatkan minta. Hikhik

Kite yang terselit di belakang. 

Alhamdulillah, kami semua selamat pergi dan balik dari Kuantan, Pahang. Pengalaman yang seronok dan tidak mungkin akan dilupakan. Bestttt 

P/s: Sebarang pertanya mengenai photoshoot model, wedding, pertunangan atau event boleh emailkan kepada alamat:
tkah93@gmail.com

4 comments:

♥ CIKZEK ♥ said...

kuantan tu umah kite. heee :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh bestnyaaaa.. sis join ye??? bgusnyaaaaa.. kalau ena tahu, ena pun nak join....

Nurul Aini said...

Pergi pahang ke? ehek..awat tak cakap, hehe..kalau tak boleh kita jumpa..hohoho. Macam saya ada je kan dekat Pahang sekarang. Waa..best tu. Ceria je.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah menarik la