Saturday, March 9, 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com




Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....


58 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen.... kakak pun join juga... ^_^

hazwan hairy said...

selamat bersegmen... ;-)

itu Akhil said...

tggl jejak disini dr segmen yg sama oleh k.mia.

enjoy blogging ^_^

Yumida Huda said...

dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

follower ke 1769

aisyah humaira' said...

DARI SEGMEN SAMA :)
already follow here~
http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

ciklaili.com said...

salam perkenalan dari ciklaili.com.
singgah dari segmen MiaLiana :)

Nurul Aini said...

Selamat bersegmen..saya pun dah join.

gagak gempita said...

salam perkenalan,

terjah dari segmen yang sama.

http://encikridzu13.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tq.

Seneorita Baharin said...

As salam, dr segmen yg sama, jalan2 sini.
already follow here :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Nabeel Fikree said...

Dari segmen yang sama. Jom terjah saya pulak? Selamat bersegmen ya !

http://www.nabeelstories.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen ya, Eka.
Singgah dari segmen sama dan follow sini... #1772

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

IRA ARINA said...

Assalamualaikum. Mira datang sini lawat rakan blogger :-)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aynora nur said...

BW, selamat bersegmen & follow

http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Khairil Mazri said...

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck dik

Atin Tory said...

DARI SEGMEN SAMA :)
Dah follow sini~
Jangan lupa follow saya balik k~

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

♥ MiZ NaBieLa ♥ said...

singgah dari segmen sama..
already follow sini.. :)
jemput singgah..

http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Ainim Suju said...

salam perkenalan

Datang dari segmen yang sama

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Nasuha said...

Selamat bersegmen :D
Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

Rezatul Akma said...

dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah blog sy :)
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bsgmen dik.

Ibu Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #1778

Budak Kampung said...

done here yop/yong
http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

Delimasari said...

join segmen juga
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Kisah Si Dairy said...

Singgah jalan-jalan sini.
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Syan_Neesa said...

terjah dr segmen yang sama ^^

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sa mic said...

datang dari segmen yang sama,hehe ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html)

Emas Putih said...

haii :)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Zamani Abe said...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

UmmiKami said...


Salam perkenalan :)

Ummi datang dari segmen yang sama...jom ke blog Ummi sambil berpantun. :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Bin Muhammad said...

Salam perkenalan,

Kunjung mengunjung amalan mmulia...
Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)

WanitaMustanir said...

Datang dari segemen yang sama.. =)

http://www.wanitamustanir.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Zaidalifah Hussin said...

SALAM DARI SEGMEN YANG SAMA DATANG BLOGWALKING SINI..

JOM LA JADI RAKAN BLOGGER

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_11.html

Hasri Anis said...

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mime MF said...

jenguk dari segmen yg sama! :D

http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen! :D

Mrs Velentine said...


hi bw sini dr segmen sama
http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

Mohd Selim Zainal said...

mselim3 datang dari segmen yang sama...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Kila Lala said...

kila follow sini :)

http://iamkila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

aku eryati said...

dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diyan Hani said...

Hai2...singgah bw kat sini,,dari segmen yang sama...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html
..Jempot join ga saya pulak...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

sha dhira said...

shad datang sini dari segmen sama, done follow sini..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

follow sini, follow back yer ;)
http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #1798..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

Singgah sini dari segmen yg sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

#1801

Amyma Omar said...

hai..gud luck..saya dah follow awak,jom follow saya .. :)

yana aina said...

dari segmen sama ^^
http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Jom join GA gempak yana

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan follow ye :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Aina Mansor said...

Salam,

Terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
http://ainanabilahmansor.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

cik kumbang said...

Salam blogwalking dari segmen yang sama,gud luck & selamat berkenalan,cantik blog ni,kemas je :)
Jom ke blog cik kumbang sambil join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang.

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-belog-cik-kumbang.html

HAPPY BLOGGING :)

Panggil Aku Han said...

singgah dari segmen yg sama..
salam perkenalan..:D

PuanGojes said...

salam ziarah ;)
PG datang dari segmen yang sama. datang dan follow kamu sama ;)

http://puangojes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html