Monday, March 4, 2013

Pencuci Mulut


Bila sudah hujung sem, biasalah nak kena submit projek itu, projek ini, presentation projek itu, projek ini dan macam-macam lagilah. Naik pening dan kelam kabut di buatnya.

Dalam banyak-banyak projek, ada salah satu projek yang menjadi kegemaran aku. Means, sukalah. Hihi. Kenapa? Kerana projek itu berkaintan dengan makanan. Dan aku diberi tugasan dalam kumpulan untuk mencari beberapa resepi pencuci mulut. Wow, menarik tak? heee

Dengan bantuan Pakcik Google, maka jumpalah satu laman web yang menyenaraikan pelbagai jenis resepi yang sedap-sedap belaka. Macam mana tahu sedap? Tengok SINI

So, jom kita tengok antara beberapa jenis resepi pencuci mulut yang ada. Mahu resepi? Hanya perlu klik link di bawah setiap gambar. 













Haa, nampak pada gambar semuanya sedap-sedapkan. Nama resepi pun agak pelik semuanya. Hihi. Nak tahu sedap or tidak, cubalah.

Baca SINI

P/s: Ini bukan projek memasak, tetapi projek yang menggunakan sistem authoware. Hee..


7 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ramai post makanan malam2 ne

Mieya Atiera said...

Apa nie malam2 post gambar makanan. wuwuwu lapar balik !!!

Farah Waheda Wahid said...

tiba2 akak jadi lapar balik...

Aina Areen said...

wahhhh , lapornyeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

mengiurkan tgk..

Nurul Aini said...

Ini bukan pencuci mulut ni..ini mengenyangkan perut..hehe. yummy.

Nieyxzha Hassan said...

Alahai..telan air liur dah ni..dah la pose arini