Thursday, March 14, 2013

Sudah Jadi Trend


Sekarang sudah menjadi trend agaknya, kalau clash, putus cinta, buat lagu. Katanya lagu itu teramat istimewa dalam dirinya.. 

Sebagai contoh terdekat, Shila Amzah mengarang sebuah lagu bertajuk "Masih Aku Cinta". Lagu yang ditujukan pada Sharnaaz, bekas kekasihnya. 


Itu kisah Shila. Ini pula kisah Justin Bieber. Siapa peminat Justin Bieber angkat tangan? Nak kira berapa ketul sat. Hekhek

Seperti yang telah kecoh sana sini, JB yang dahulunya berpasangan bersama Salena Gomez, kini telah putus. Oleh itu, JB mengarang sebuah lagu bertajuk "Nothing Like Us" yang ditujukan pada Salena. Aku akui lagu ini sweet gitu. Nampaklah memang ditujukan pada Salena.



Ok, lepas nie turn siapa pula yang nak buat lagu? Aku? Haha.. Memang tak lew. Suara kite tak sesedap Shila tapi ade lebih kurang macam JB. Opss, terlebih perasan. Muahaha

SINI


9 comments:

SHAHIRAsulaiman said...

hahaha. setuju sangat. nampak macam dah jadi trend dah sekarang

Farah Waheda Wahid said...

he he he... trend semasa namanya...

Aina Areen said...

nak dengar sikit suara JB awak :P hehehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

mungkin itu cara dorang luahkan perasaan.. hewhew.. apapun yg terbaik berdoa dan kongsi dengan Allah.. =)

Nory Zoulkefle said...

luah dalam lagu lebih bermakna gitu...heheh

Mieya Atiera said...

artis, macam2 kerenah.

Nurul Aini said...

Ermm..kalau buat lagu tuju untuk MAHA PENCIPTA lagi baik kot..Cinta untuk DIA tak pernah di sakitkan.. I LOVE ALLAH. hehe.

Mas Zull said...

assalamualaikum eka...mmg trend skg..;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

dh jd biasa skg kan..