Friday, March 1, 2013

Hello March



Alhamdulillah, hari ini sudah masuknya 1 March 2013. Sekejap sahaja masa berlalu. Kan? Rasa macam  baru masuk tahun baru 2013. Heee

Bulan Februari telah melabuhkan tirainya. Semoga hari-hari untuk bulan March yang baru sahaja menaikkan tirainya ini, berjalan dengan lancar dan sempurna. Insya Allah

Bulan March ini merupakan bulan study habis-habisan. Pertengahan bulan March final exam akan bermula. Wooo, i am not ready yet. Heee.. Walaubagaimana pun, hope semuanya berjalan dengan lancar. Masih belum terlambat dan masih ada masa untuk study. Yeahh, you can do it! 

Usaha-usaha juga, doa agar dipermudahkan urusan jangan lupa. Jangan sombong untuk meminta apa sahaja daripada-Nya. InsyaAllah dengan berdoa kepada-Nya serta usaha yang kita lakukan, mudah-mudahan dipermudahakan oleh-Nya.

Wish me luck 

P/s: Korang pula, ada event or projek apa untuk bulan March nie? 


7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear... study smart kay?

Nieyxzha Hassan said...

Projek?? Projek ganti puasa seblan ni..moh join!ngee ^-^

Add pou nieza.nieyxzha ^-^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ena minggu depan je exam.. rasa cepat je masa berlalu.. hurmmm stresss

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga semua dipermudahkan ya dear..

Mieya Atiera said...

Amin..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a;a kejap jer masa berlalu kan

Ezad Skytech said...

bulan Februari terasa mcm cepat je berlalu...sbb tak cukup sebulan..hee~

all the best utk exam nnt...study2...hee~