Wednesday, March 27, 2013

Wordless Wednesday #47: How I Faced Examinations



P/s: Betul ke? Lebih kurang la. Hihihi


7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.

StarPrincess said...

As sal;am..haha...tulllll if terlupa...rasa cam nak gigit-gigit jer itu nota....huhuh ^_^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

haha agak la.. kdg2 ena jenis macam ni, tambah2 kalau dengan subjek yg ena susah nak ngam... ngeeeeeeeeeee

Alia Laila said...

Awak, good luck nah untuk exam :)

Perttzyana Alpah said...

all the best!!
mekasi visi blog saya
http://deemataque.blogspot.com/2013/02/cat-kpop-handcream.html

Nurul Aini said...

hihihi..agak2nya betul tak ye..


p/s: kenapa tukar balik ke blogspot..tadi saya nak buka blog tak boleh..Terpaksa cari dekat google balik blog awak..huhu. T____T

Yumida Huda said...

hihihi..kelakar
boleh pulak telan kertas tu erk
sure tertelan sedikit semut..pasal dia leh lupa