Tuesday, March 5, 2013

Movie Kerat 14 Mendapat Kritikan Daripada Orang Ramai



Filem Kerat 14 yang baru sahaja ditayangkan bermula pada 14 Feb 2013 mendapat kritikan negative daripada  para penonton.

Sumber dari twitter:





Sumber dari YouTube:


Nasib baiklah aku tak pergi tengok kat wayang. For me, tidak ada yang menarik tentang movie nie. Plot cerita yang membosankan. Cukup hanya tengok sekali kat YouTube, lepas tu tak nak tengok lagi dah. 

Tapi tak tahulah kot kalau ada antara anda yang meminati movie ini. Mungkin atas sebab pelakon yang handsome lagi bergaya iaitu, Aaron Aziz atau pun pelakon cantik jelita, Siti Saleha. Hihi

Hope pengarah filem ini menganggap positive akan kritikan-kritikan yang diberikan dan mengambil langkah berhati-hati serta kelitian yang lebih sebelum menghasilkan sesuatu movie yang berkualiti.


P/s: Ini antara pendapat aku dan orang ramai. Apa pendapat korang pula? Hee

Baca SINI

11 comments:

Nory Zoulkefle said...

nasib baik tak tengokkk....

hehehe..

Lissa LaLissa said...

x tengok laagi cerita nii., huhu

♥ Wina ♥ said...

setuju sangat dengan semua komen² tue..terkejut & terkilan jugak sebab AA dgn SS berlakon kan?

tapi hasilnye tak seperti yang dibayangkan hurrmmmm...

♥ CIKZEK ♥ said...

laaa x best ke. x jd lah tgk. huhu

Nurul Aini said...

Tak minat hero tu..asyik dia je..ahak..opss..hehe..sebelum filem ni keluar pun dah banyak konterversi.

Dianaa said...

memang tak best pun. sebab cite ni macam ada benda yg miss. pelakon baru yg laki tu pula macam kaku je

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk tajuk dah malsa nk tgk..hiih

Nieyxzha Hassan said...

Teringin nak tgk sbb de aaron aziz..tp mmg tak best ke??

hazwan hairy said...

blh tahan mulut2 puaka pengomen2 dlm twitter tu ea..hahaha

Mieya Atiera said...

Tak minat pon cerita2 seram nie.

aynora nur said...

ini bukan cerita seram kan? thriller kut..tapi tak follow citer ni