Thursday, March 14, 2013

Final Projek Audio Video: Cover Lagu


Pada Isnin yang lepas, satu kelas diadakan bagi membentang final projek untuk Subjek Authoring Tools dan Audio Video. Walaupun sebenarnya hari Isnin itu sudah mulanya study week, kami cekalkan hati untuk menghadiri kelas terakhir untuk kedua-dua subjek itu. Alhamdulillah, sekarang semuanya sudah selesai. Tenang sikit fikiran dari memikirkan pasal projek itu ini. Hikhik

So, di sini aku mahu tunjukkan beberapa hasil projek kami. Kami diberi tugasan setiap kumpulan untuk membuat satu cover lagu. Lakonan sendiri serta menggunakan suara sendiri *bukan suara artis*

Moga anda terhibur. Selamat Menonton





Sudah lihat? Cer beri sedikit komen membina agar kami dapat mnegimprovekan lagi hasil kerja kami..Hihi.

Banyak lagi hasil kerja kami telah diuploadkan di YouTube. Untuk lihat lebih lanjut, search kami 2DDPZ 2013. Weee (´⌣`ʃƪ)

Dengan ini secara rasminya berakhirlah sudah final projek untuk Tahun 2 Sem 4 ini. Next sem, projek apa pula yang akan kami hadapi. Tungguuuu. o≧▽≦o


13 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh bagusnyaa projek korang.... kalau laku ni, boleh ditayangkan kat tv.. nak tengoklah.. hehehehe

Farah Waheda Wahid said...

hu hu hu...now tengah kerja dan x dapat nak menghayati sangat...nanti In Shaa Allah balik rumah kakak review dan comment ek... ^_^ apa2 pun...good job sebab terhasil jugak kan?

aniss aqilah said...

okok cun dah . suka cover jangan menyerah .:)

trah zain said...

pergh,, kreatif korang ye,,hee
ajar la sikit (^___^)

Asmar Arafad said...

hai dtg sini berbalas kunjungan, slam kenal..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

untuk subject apa ek.. sinema ke.. apap2 pun gud luck

Nur Dzafirah said...

Wah, sama mcm kiteorang punya program ke ni (Programming) ke lain? Anyway dlm byak2 suka y last tu :3 Nice 3x...

Nurul Aini said...

Wah..menarik ni..harus ditonton..jap2 nak tengok ni, line laju. Tengah dengar najwa latif punya lagu..best2..gempak je.

Nurul Aini said...

Semua video best2..teringat saya waktu part3, kami buat projek 2D animation..ambil gambar banyak2 buat video..Fuhh..

Nurul Aini said...

Lagu ada band tu best..lagu ayah..saya suka lagu tu. Mana satu awak ye..hehe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

xleh nak tgk apa la dik..lembap plak tenet.

Dang Kahla said...

pergh terbaik ar!

Budak Kampung said...

bez la..gooldluck dear..suke la nengok cume pitching lari je