Sunday, February 24, 2013

Cashout Pertama Says \(^_^)/



Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak aku cashout akaun Says. Happynya rasa tidak terkata. Hihi

Ini merupaka cashout pertama aku sepanjang aku berblogging nie. Hmm, tak banyak mana pun. Tapi alhamdulillah, bersyukur dapat. Daripada tak dapat. Kan? Huhu


Ada sesetengah blogger cakap nak tunggu progressnya agak lama. Takpa, sanggup tunggu. Haha

Okelah. Siapa yang belum mendaftar Says, daftar sini --> Says.com/

Terima kasih Says


14 comments:

✿A I N A A✿ said...

wahh tahniah.. boleh belanja sakan ni.. hehehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

belanja la.....hoohoho

nini said...

wah bestnya...=D

anamizu said...

wahhhh tahniah! bleh belanje kite..hehe

Sheera Aya said...

rasanya progress tak lama sgt. says best sbb boleh masuk dalam akaun terus. tk pyh guna cek. hee. nnt bila dah masuk dlm akaun, dia bg email.

NurainSuperr said...

wah seronknyaaa >.<

Mieya Atiera said...

Tahniah. Prosesnya tak lama. Dalam sebulan, terus di bank in ke akaun.

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..rezeki juga =)

Nurul Aini said...

Tahniah dear..murah rezeki..Saya tak suka says sebab kena tukar2 iklan sendiri..saya pemalas..haha..Tahniah sekali lagi ye. boleh belanja kita iceskerim. hehehe.

hazwan hairy said...

mcm blh agak ja dpt bp..lalala

Remy hazza said...

sikit atau byk tetap rezeki.... tahniah....

Nieyxzha Hassan said...

Bestnya..eh takpe ke ada says..pastu ada nuffnang?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah tahniah..nanti belanja akak yer hihi