Wednesday, February 27, 2013

Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Nama seperti yang tertera diblognya Nao Mei. Not sure itu nama betul or tidak. Heee.. Berasal daripada Sibu, Sarawak. 

First kenal masa akak Nao Mei comment di entri 
Craft: Tempahan Sebelum CNY . Mula tertarik dengan blognya kerana mempunyai playlist beberapa lagu yang aku minat. Kiranya tak perlu pasang kat lappy, buka jew blog akak Nao Mei nie boleh dengar lagu itu ini. Heee

Mahu lebih mengenali akak Nao Mei kita nie? Jom la join segmen yang dia anjurkan ini. Simple dan mudah

DONE 

17 comments:

Unknown said...

Rajinnya join segmen.

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt brsgmen dik..

Aisyah said...

Dari segmen same . Good Luck >.< Done Follow sini .
Jemput ke Belog Isyah ya .
http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Aisyah said...

Dari segmen same . Good Luck >.< Done Follow sini .
Jemput ke Belog Isyah ya .
http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

naomei said...

Makseh sayang...support segmen cik akak nie...hihi...

ejulz said...

gud luck.. dari segmen yang sama.. jemput join segmen saya jugak kalau belum.. hehe ^_^

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

sarah said...

Salam . Dari segmen yg same . dating sini dan follow . jemput lha ke blog kite
http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

farahhakimah said...

Dari segmen sama. Dah follow sini. Jom follow saya balik.

http://chumellcute.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen

Unknown said...

singgah dari segmen yang sama!

http://athirahkimeunkyung.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

jom ke blog saya.. saya follow sini ;)

eCha said...

salam.. hai , singgah dari segmen sama.. gud luck, da follow blog nie... =D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Unknown said...

Datang dari segmen yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

MUSLIMAH SEJATI said...

singgah dari segmen yg sama..done follow you,follow me back..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-2013.html

MUSLIMAH SEJATI said...

singgah dri segmen yg sama..done follow you..follow me back
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/segmen-kenali-saya-purple.html

naomei said...

list peserta jom Bw rakan

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/senarai-nama-peserta-segmen-kenali-saya.html