Tuesday, February 26, 2013

Line Celcom Yang Teruk



Semenjak dua menjak nie, line Celcom tak berapa bagus. Tak kiralah kat mane sekali pun, kalau linenya problem, di mana-mana pun problem. 

Aku pengguna setia Celcom nie rasa macam nak mencarut-carut bila cuba connect line broadband. Connect tu boleh, tapi no servis. Buat naik darah. Habis broadband jadi mangsa keganasan aku. Dicampak, dihumbannya ke sana ke sini. 

Bukan line broadband sahaja problem, line handphone Celcom pun problem. Nak hidupkan biss pun rasa hidup segan mati tak mahu jew. Kalau hidupkan sekarang pun bukan boleh guna. Line asyik GSM. Rasa nak baling handphone pun ada.

Tapi alhamdulillah line hari nie tak seteruk beberapa hari sebelum nie. Buktinya aku dapat update blog, blogwalking ke beberapa blog. Kalau tidak, bukan hanya nak buka blog korang tak boleh, blog sendiri pun tak dapat. Loading memanjang. Sabar jew la

Hope perkara yang sama tidak berulang kembali. Tak sanggup den nak hadap "The webpage is not available". Buat sakit mata, jiwa dan raga. Eh? Oke mengarut sudah

P/s: Nampaknya awal bulanlah nanti baru hidupkan biss. Bagi line betul-betul dah oke. 


13 comments:

Nurul Aini said...

Wowowo..haha..sama lah kita, dah tak tahan dengan tahap kelembapan broadband ni..Dari tadi bengang dengan line dia ni. Sabow je lah ye.

Farahin Izzati said...

sama jew dengan line maxis,
kena buat line sendiri ni :D hehe

Noraqilah Johari said...

same la kite..kat sini pun line celcom ntah pape..bila org kol je mseti msuk voicemail..kesian btul kat org yg kol qiela 2.. =_="

jemput singgah :)
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/tips-berhenti-merokok.html

jemput like sini juge ye :)
http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

Syakirah Kamalruddin said...

sabar je la~~ huhu

hazwan hairy said...

nsb guna inifi ;p

✿A I N A A✿ said...

celcom down la sekrang ni.. dengan curi kredit org meleluasa.. huuuuuuuuuu

♥ CIKZEK ♥ said...

hakhak sabau2. jgn dihumbannye bb tu. nti kang rosak lgsung xleh gune. hehe

Farah Waheda Wahid said...

sabar ek dear...setakat ni belum mengalami sebarang masalah lagi dengan line celcom broadband...alhamdulillah..

Remy hazza said...

sama lah dgn maxxis berukband remy nie.... full bar pun slow.....

Mieya Atiera said...

Mieya dah lama tak guna line celcom. Lat guna dua tahun lepas. Sekarang setia dengan maxis broadband je. hee

Nieyxzha Hassan said...

Dari dulu tak suka pakai celcom..bil selalu tinggi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a line celcom mcm teruk sikit kan

Rizuan said...

Suka kartun gif tu.. nk gelak.. hehee