Sunday, February 17, 2013

Craft: Tempahan Sebelum CNY


Alhamdulillah minggu lepas sebelum mula cuti CNY, sempat siapkan beberapa tempahan. Tak banyak mana pun, tapi alhamdulillah la ada jugak. Walaupun sikit.. Hee

Berikut di bawah adalah tempahan yang aku maksudkan itu. Simple jee..



 Masih ada lagi beberapa tempahan yang perlu disiapkan. Walaubagaimana pun mohon maaf atas kelewatan. Kesibukkan belajar membuatkan aku terbantut sedikit untuk menyiapkan tempahan. Lebih-lebih lagi musim exam semakin hampir. 

Buat masa ini tempahan ditutup. Ia akan dibuka semula selepas selesainya musim exam.

Baca SINI

9 comments:

hazwan hairy said...

wahh comelnya...suka3

naomei said...

Comelnya dia..huhu...kalau ada tahu..nak juga akak beli...dik berapa satu..nanti kalau counter dibuka..info akak...huhu....

Unknown said...

Wah...kreatifnya berfelt craft..akak tak reti plus malas sbb nanti confirm ada pembantu yang 'tolong' habiskan..huhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

seronok tp nak bt hruf-huruf tu yg haru biru

Athirah said...

comeei,,hehe

Nur Nainis said...

cantik..saya buat untuk suka2 je..ada banyak lagi felt dekat rumah..dah busy memang tak buat langsung lah.

Munirah Rafiuddin said...

cantik... sy pun business felt craft gak...bolehlah kt share idea & pendapat nnt... nice to know u... blog walking r di blog sy...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2 sgt!!

Unknown said...

comel comelnyer.....