Thursday, November 10, 2011

HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!



Click Banner Untuk Join

Nama anda sebagai blogger: Eka Tikah
Nama blog anda: Bila Jari Mula Menaip
Tarikh atau tahun mula berblog: April 2010
Target blog anda untuk tahun 2011: Mempunyai follower seramai 500++..Alhamdulillah sudah tercapai

OK, DONE!!

Minta tolong click Sini please, TQ

6 comments:

Ezad Skytech said...

hee...sy mula berblog setahun lepas awak...haa...lepas ni 1k pulak kan..:)

Tihara said...

salam,

dari segmen yg sama, nice blog :)
sambil tu nak jemput
Join Giveaway Di Blog Saya ..JUM :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa semoga berjaya.....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

HafizRahim said...

jalan2 dari segmen yang sama.=)

Entry saya "Segmen HasrulHassan.Com : Jelajah Dan Gegar Blog 2011 !!"

Rahmah Ram Ram said...

As Salam,

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking. Semoga sukses selalu... dan Insyaallah semoga apa yang dihajati menjadi kenyataan :)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

c genk bah ne said...

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Dari segmen yang sama
Jom join segmen ini
KLIK SINI