Wednesday, November 16, 2011

Wordless Wednesday #16: Difference Attractive Guy and Attractive Girl


Click Sini dan Sini Dulu, TQ




P/s: Apa yang korang faham berdasarkan gambar di atas?


#Sambil-sambil tu, aku nak minta jasa baik korang tolong like gambar INI...Jangan risau itu hanya gambar aku sahaja..Hehe..Sayang korang..

5 comments:

SoLy SoLicious said...

menakutkan bila lelaki kejar pmpuan tu

Ezad Skytech said...

seram kot kalau terjadi macam dalam gambar 1st tu...haha~

CIK MAY said...

perigi mencari timbe ke timbe mencari perigi?erk..ke..menjadi rebutan rmi..ke..ke..ke...hihi

♥Lady Ainaa♥ said...

huahahaha..tp an zaman2 dlu, lelaki yg kerja perempuan, i mean timba cari perigi tapi sekarang dah terbalik...anyway, kalau rapers memang menakotknlah..huuuu...

aida-myasara said...

seram yang kedua tu kalau nk elak kejadian mcm tu sebelum kemana2 baca ayat kursi..mudah2an kita terselamat