Thursday, November 3, 2011

Justin Bieber Dituduh Hamilkan Peminat?





Hello reader yang aku kasihi...Selamat Tengah Hari...Whatss upp today??? Hope semuanya OK..

Hari ini peminat kepada penyanyi lagu Baby iaitu Justin Bieber digemparkan dengan satu berita bahawa dia dikenekan tuduhan menghamilkan seorang peminatnya yang bernama Mariah Yeater...Seriuslly pada mulanya aku ingat ini just gurau-gurauan sahaja...tapi setelah diselidik, memang betul pun berita itu..

Menurut laporan Star Magazine, gadis yang berumur 20 tahun itu tampil membuat aduan bahawa dia telah melahirkan seorang bayi lelaki anak kepada penyanyi popular tersebut...

Seperti yang korang semua tahu, JB sekarangkan sedang hangat bercinta bersama Salena Gomez...Kalau anak kepada SG tidak hairan sangatlah..tetapi ini peminatnye...

Apa-apa pun itu mungkin fitnah yang hendak dibuat ke atas penyanyi popular itu...Yewla, jelez sebab JB an sedang popularkan sekarang...Muda-muda dah popularkan...

So, peminat-peminat JB kat luar sana jangan terus salahkan JB tau..hehe, itu belum tentu betul dan belum tentu salah...Bagaimanapun, pihak pengurusan JB telah mengeluarkan kenyataan menafikan tuduhan itu dan beranggapan ia sebagai fitnah..

P/s: Biasalah, orang popular ini tidak boleh lari daripada difitnah..

6 comments:

miss kinah said...

tahu tkpe..

one of jb fans here...

chewahh.. hehehe,,

dh slalu sgt lelaki fofular kne mcm tu kan..

Ada selalu ada :D said...

Hehh apahal doe ? Betul ke ? :O

^^eKaTiKaH^^ said...

@miss kinah: hehe, kite pun fans dye juge...

@ada: huuh, berita nie betul...tp tuduhan tu xsure lagi... tp mcm xcye jew an --'

Zana said...

Sanpai skunk masih tak tau kebenarannye .

salwaismail said...

saje nak tumpang popular la pmpuan tuuuu! hahaha :)

cik dila.. said...

mesti peminat fanatik nih..umor baru 20 taun , tpi muke da macam 30-an..tua bebenor.hehe.taste JB kan tinggi2 :P