Thursday, November 10, 2011

Jom Kita Bersegmen



Huuh, Hai semua.. Apa macam hari ini? Sihat? Hope sihat selalu OK.. Amin

Semenjak dua menjak ini, ramai para blogger menganjurkan segmen itu segmen ini.. Aku apa lagi, tak nak lepaskan peluang laa.. Pantang jumpa segmen mesti aku join..Hehe..

Pada aku, segmen ini seriusly bagus dan mendapat impak yang positif kepada blog korang..Terutama kepada blogger baru..Masa-masa macam inilah korang nak luaskan blog korang ke satu Malaysia..Kalau boleh satu Dunia..Hehe

So, kat sini aku bukan nak buat segmen..#belum bersedia lagi..hehe.. Aku just nak share dengan korang antara segmen-segmen yang aku join dan yang sedang berlansung..haha.. Apa lagi jom serang..

Segmen- Nasz Ajak Baca Post Pertama Saya [ Mohd Naser ] #segmen terbaru
Segmen- Santai Blogger [ Ku Azhar ]
Segmen- Saya Komen Blog Anda [ Cik Farhana ]
Segmen- Aku Adalah Blogger [ Nabila Medan ]
Segmen- Promote Dan Review Blog [ Azreen ]
  Segmen- Stop! Den Nak Follow Ekau! [ Myra ]
Segmen- Jom Join Segmen Cik Tikah [ Cik Tikah ]
Segmen- Fathiah Tak Jumpa Blog [ Fathiah ]
  Segmen- Jom Naikkan Jumlah Follower Secara Mendadak [ Si Purple Violet ] #OK, tarikh di extend ke 30Nov

Kepada sesiapa yang belum join segmen-segmen di atas, jangan lepaskan peluang untuk join ok..Simple-simple jew segmen di atas..Ingat! Simple tapi bermakna kepada blog anda.

P/s: Bilalah aku nak buat segmen..Hehe..Kalau aku buat segmen, agak-agak ada ke orang nak join?

Try click  Sini pula Please, TQ

4 comments:

NasZ said...

banyaknya segmen dia join. hehehe. buat je segmen, kalau tak buat, camne nak tahu ada org join ke tak kan?

kakyong said...

salam singgah dr segmen lulu..

wah rajinnya join segmen.. hepi blogging

Pendamba Mawar said...

bagi peluang blogger baru.:)

Diyana Ali said...

buat jela, mana tahu dapat smbutan . hehe