Friday, November 18, 2011

Pizza Ultimade Cheesy 7


Click Sini dan Sini Dulu Please, TQ


Huuh, tengok pizza kat atas nie terliuar tak?? Haha..Aku? Tak terliur langsung...Sebab? Tak sedap.. Hehe, Jangan marah erk toike Pizza Hut..

Mula-mula tengok macam sedap jew an..Huuh, penuh dengan keju sana sini..Yewla, nama pun Pizza Ultimate Cheesy 7 Rasa...

Tengok iklan dalam tv bukan main ar, nampak macam menyelerekan jew..Bila dah cuba baru tahu sedap tak sedap...Kepada mereka yang gila keju, no problem nak makan pizza nie...Tapi kepada mereka yang tak minat makan keju nie memang problem ar...Cuba secubit pun dah boleh menyengat kat kepala otak nie..

Tekak aku yang suka makan keju sikit-sikit nie pun tak boleh terima pizza baru nie..Huuh, kalau nak belanja aku makan baik belanja makan rojak atau pun mee mamak kew daripada makan pizza Ultimate Cheesy 7 nie..Hehe..#bukan memelih ok..

Sesiapa yang belum try pizza baru nie try la...Sudah cuba baru tahu..Haha..Tapi jangan makan terlalu banyak tau..Ingat ini pizza keju 7 rasa..Wooo, 7 jenis keju ada..Kolestrol tu..Hehe..Makan sepotong sudah cukup..

OK, bye bye..

Nak pizza free?? Click sini..

#Sambil-sambil tu, aku nak minta jasa baik korang tolong like gambar INI...Jangan risau itu hanya gambar aku sahaja..Hehe..Sayang korang..

6 comments:

cik ika said...

bila nk blnje ika..heheh

Ezad Skytech said...

tak pernah cuba lagi pizza ni...hee...

El-Janna said...

sedapnya^^ huhuk

El-Janna said...

sedapnya^^ huhuk

Pendamba Mawar said...

sedap nye.awak blanja PM la

Pendamba Mawar said...

blanja la PM