Tuesday, November 15, 2011

SEGMEN : I LOVE MY FOLLOWER


Click Sini dan Sini Dulu, TQ

Click untuk join

Ini segmen pertama dari Cik Cty...Huuh, apa lagi jom ramai-ramai kita join..Segmen ini menarik sebab berkaitan dengan follower..Dan sememangnya aku sayang follower-follower aku semua... Hehe
OK, DONE!!!

#Sambil-sambil tu, aku nak minta jasa baik korang tolong like gambar INI...Jangan risau itu hanya gambar aku sahaja..Hehe..Sayang korang..

6 comments:

ciwty sajjeh said...

thanks for join :)

ieyza afieyna said...

macm best je segmen ;)

ciwty sajjeh said...

jom terjah follower lain

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/senarai-link-i-love-myfollower.html

~ Secantik hati ~ said...

dari segmen yang same..
folo sakli blog yg cumel nie..
jom terjah n folo blog cheq..

http://secantikhati.blogspot.com/2011/11/segmeni-love-my-follower.html

NazuerahAzhar said...

terjah sini dari segmen yang sama :)
followed ( ! )

http://sempoi9.blogspot.com/2011/11/segmeni-love-my-follower.html

NazuerahAzhar said...

terjah sini dari segmen yang sama :)
followed ( ! )

http://sempoi9.blogspot.com/2011/11/segmeni-love-my-follower.html