Thursday, November 10, 2011

SEGMEN SIMPLE : NASZ AJAK BACA POST PERTAMA SAYA


Click Sini Dulu Please, TQ

Click banner untuk join
OK, di sini aku sertakan post pertama semasa aku start berblog..Korang jangan ketawa terlebih-lebih pulak masa baca..Ketawa serdahana cukup laa..Macam nie, hehehe.. 


#Time aku type entry kat atas nie aku tidak tahu apa function dan kelebihan untuk berblog..Tengok, tajuk pun tak da..Ayat lagilah tunggang-langgang..Macam ayat budak sekolah rendah pun ada..Hee.. Dalam fikiran aku masa itu just fikir nak try and error buat blog jew..Dan sekarang aku sudah tahu apa function dan kelebihan berblog ini..So, usaha aku untuk try and error dulu tidak sia-sia la..HikHok

6 comments:

NasZ said...

thanx sudi join.

kyra veronica said...

melawat rakan segmen yg sama...klu sudi singgah n follow la my blog yee...

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/segmen-simple-nasz-ajak-baca-post.html

Ezad Skytech said...

hee...kalau baca post pertama memang kelakar kadang2...ayat mmg tunggang terbalik la..hee~

Athirah ' s said...

http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/11/segmen-simple-nasz-ajak-baca-post.html

menjengah dari segmen NasZ !

anamizu said...

hai eka.. cik ana mlwt kwn2 dr segmen nasz..jemput ke blog cik ana ye =)

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/11/segmen-simple-nasz-ajak-baca-post.html



luv,
cik ana

Nabila Medan said...

dtg dri segmen sama :)

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/11/segmen-simple-nasz-ajak-baca-post.html