Thursday, November 3, 2011

Di-Tag Lagi :)





Yup, aku di-tag lagi...kali ini aku di-tag oleh HanaLulu...

Let Begin

11 Tentang Aku
Nama penuh Nur Atikah Bt Abdul Rahim
Nama panggilan Ika or Tikah
Umur baru 18 Tahun
Anak tunggal OK
Study di UTM, KL jurusan Sains Computer Mutimedia
Habit suka berblogging dan edit gambar
Suka warna pink tapi tak kemaruk sangatlah
Gemar kumpul koleksi anak patang seperti bear dan patung domokun
Perangai kadang-kadang macam kanak-kanak
Mudah touching dan juga mudah ketawa
Yang penting SINGLE

Soalan yang diajukan serta jawapan:
Nak tahu nama korang boleh? - Ofcause can.. Nama diberi Nur Atikah Bt Abdul Rahim
Apa yang korang suka buat time cuti sekolah? - Habiskan masa dengan Online, baca novel, tengok tv dan hangout dengan rakan-rakan
Semenjak bile korang pandai berblog nie? - Sejak tahun lepas bulan 4 macam tu
Korang suke ada adik kecik? - Suke-suke..Tapi kite takde adik..
Korang selalu curik tutorial siapa? - Ehh, mana ada curik OK..tak baik curik-curik nie...mana ada tutorial kat situ kite tengok.
Aku minat Lisa Suriani, korang? - Kite minat Shaheizy Sam
Korang suka bercouple atau single? - Single lebih bagus
Cita-cita korang nak jadi apa erk? - Cita-cita kita nak jadi Programming
Korang suka dikongkong tak? - Tak suka, tapi kite dikongkong mesti bersebab..
Apelah perangan pelik korang erk? - Hee, pelik? Kite suke ketawa tiba-tiba...Kadang-kadang tak kelakar pun kite ketawa..


OK, DONE..

That all from me ok Cik HanaLulu..Kite malas la nak tag kat sesiapa..hehe..harap ini sudah mencukupi...Btw, thanks for the tag..

2 comments:

HaNaLuLu said...

thanks awok sudi jawab ..
HANA tak suka ade adik .. penat nak menjaganya :))

^^eKaTiKaH^^ said...

@hana: hehe, welcom..btw, adew adik nie kadang-kadang best..sebab dpt buli dye..hehe :P