Tuesday, January 15, 2013

Bila Sakit, Mulalah Itu Ini




Bila tak sihat, mulalah rindu sana, rindu sini. Bukan rindu buah pengarang jantung, hanya rindukan keluarga di kampung.

Asyik-asyik sakitnya sama. Baru beberapa minggu yang lepas reda sakitnya. Semalam kembali sakit semula. Ohh, sangat sensitif juga badan ku ini.

Bila dah tak sihat, nak exam pun tak semangat, nak buat assignment rasa lemah je, nak update blog lagilah tak bermaya. Maaf ya kalau blog korang sunyi sepi tanpa kehadiran ku. *bajet retis pulakkan*

Biasalah, kite tak retis macam awak-awak semua. Bila tak bw ke blog itu ini, tak adalah juga mereka yang mahu datang ke blog ini. Huuh, sedihnye rasa.. Pageview untuk dua tiga hari ini, agak jatuh merudum. *macam jatuh saham pulak*

Apa-apa pun masih berterima kasih pada mereka yang sudi singgah sini. Akan aku balas kunjungan korang semua. 

 Sakit? Biasalah ujian daripada Allah swt. Mahu menguji sejauh mana kekuatan hambaNya. Orang cakap, sakit itu penghapus dosa-dosa kecil.  

P/s: Bila sakit nie, terasa sangat rindu kat ibu ngan ayah di rumah sana. Selalunya, time-time macam nie ibu mesti akan jaga makan minum, tidur aku. 

Klik SINI

17 comments:

✿A I N A A✿ said...

samalah kita, ena kalau sakit kat hostel, mulalah teringat kat rumah, teringat kat parents,, huuu.. apapun, semoga cepat sembuh ye...

combi said...

hahahha..get well soon k ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..moga cpt sihat yer dik.

fatin sh said...

Get well soon :)

Rara Nasiha said...

Ehh, kita pun tak retis la wak. Manusia biasa je. hihi Get well soon :)

hazwan hairy said...

semoga cpt sembuh ok....nnti upkan balik PV...hihi

Nurul Aini said...

laaa..kamu budak comel..demam juga ke? ala..kesiannya..tak apa dear..makan ubat ye. semoga cepat sembuh.

Cikgu Ma said...

akak rindu....rindu nk makan kpek pisang....huhuhuhu...sedey la...susah cari kpek pisang kat sini...

L said...

syafakillah.. semoga ceapt sembuh.. =)

Nieyxzha Hassan said...

Take care dear...rehat dulu..dah sihat baru blogging :)

Shiyda Aqma said...

alahai siannya , get well soon ok :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Yg paling utama! Awk kena cepat2 sihat. Leeza ni pun dah 2 hari sakit kpala jer. Byk sgt ngadap laptop kot!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Mata ni tgk dunia pun dh lain mcm! Haaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Apa2pun, fighting2.. Cepat sembuh k.

Salwati Sapei said...

cpat2 sembuh yer ekatikah..smoga cepat2 berentry lgi..;);)

FarhanahAdzlan said...

cepat sembuh ye sis :) lagipun sakit tu dapat hapuskan dosa2 kecil kita sabaqq jee laa^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

get well soon yer