Tuesday, January 22, 2013

MAMA Movie



MAMA movie ini berunsurkan movie seram. Mengesahkan dua orang adik beradik yang dijaga oleh "MAMA" selama 5 tahun semenjak kematian keluarga mereka. Mahu tahu siapakah "MAMA" yang dimaksudkan? Baca lebih lanjut --> MAMA Movie

Baca atau dengar cerita dari orang sahaja tidak cukup rasanya. Mehh sini tengok trailer MAMA movie.


P/s: Not bad la movie nie. Takutnya aku sampaikan tuala sapu tangan aku buat untuk menutup mata. Hahaha.. Nampak tak betapa penakutnya di situ? 

Lihat SINI

 

15 comments:

hazwan hairy said...

weeknd ni cdg nk g tgk..hehe

airis aries said...

Tak sempat la nak kuar ke mana2..ari mnggu kje uma dah belambak

...iSyA Purple* said...

O.m.Gee.. horror muvie?? definitely no-no-no.

Nurul Aini said...

nasib baik pawagam jauh kalau tak habis duit,,hehe.

combi said...

ramai da org update psl citer neyh .. best sgt ke ? seram sgt x ?

Hanim Irsyad said...

menakutkan je. huhu

FarhanahAdzlan said...

macam best tapi citer seram ni agak kurang sikit tengok sbab mlas nak jerit2 tutup2 muka sbab takut hahaha

cci said...

lama x singgah sini.. ^_^

eeii.. seram nak tgk.. :P

NIA SI DRUMSTICK said...

tengok ni kat wayang mmg giler lah..ahaha..pastu jd manusia penakot nk mati.haa.padan muka..

Salwati Sapei said...

x pernah tengok wayang citer seram..rasenyer tak kot sbb takot kena heart attack lak..haha,nak tunggu DVD kuar..hheee..rasenyer citer omputih cpat skit kuar DVD

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk seram plak.

Nasuha said...

cerita tu menakutkn...seramsejuk tgk..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

NMPK MENAKUTKAN CITER NI

Mieya Atiera said...

Cerita seram yang Mieya takut nak tengok. huhuu

alia syuhada said...

Ishh ! Menakutkan je ! Bye2 je lah ! Alia tak akan cari pasal tengok cerita seram kalau dah tahu alia ni memang penakut bebenor !! haha