Thursday, January 17, 2013

LISTEN PLEASE LISTEN!




Heboh sudah sekarang dengan perkataan LISTEN! LISTEN! LISTEN! Dalam bilik dengar perkataan LISTEN! Keluar bilik dengan orang cakap LISTEN! Keluar kolej pun masih lagi dengar perkataan LISTEN! Dalam kelas? Sudah semestinyalah. Naik pening aku dibuatnya. Arghhh!

Ramai yang sudah tahu akan apa yang dimaksudkan dengan LISTEN! Well, itu adalah perkataan yang popular di kalangan masyarakat sekarang. Lebih-lebih lagi di kalangan mahasiswa. Ini semua berpunca daripada perbualan atau forum suara mahasiswa di antara Bawani dan Sharifah Zohra.

Malas nak ulas lebih lanjut tentang itu. Mesti korang semua sudah tahu cerita disebaliknya kan? Hee

So, dok heboh LISTEN sana LISTEN sini baik meh tengok Parodi Forum Suara Mahasiswa oleh MatLuthfi

Tak perlu faham sangat, tapi hanya perlu LISTEN!! Haah? Hahahaha


P/s: Walau siapa pun kita, darjat, pangkat, usia tua muda kaa, tolonglah hormat seseorang itu bila dia mahu berhujah, memberi cadangan atau pun hanya bercakap kosong. Jagalah adab-adab yang telah sedia lama kita amalkan 

10 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

isu hangat tu listen2...

zila manaf said...

ni semua sebab respect, bkn politik kan...hehe mat! lebiu ;p

combi said...

true! sakit ati bila tgk vid tuh..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm2..respect itu penting..

-meeSUPERGIRL- said...

mat lutfi . hahaha . dag tgk vdeo neh .listen3 !

Nurul Aini said...

.listen listen listen..tak tahu nak cakap. tak faham dengan dunia..hehe.

Salwati Sapei said...

dah listen2 gak psl isu niey, tpi try2 carik2 kt youtube time diorg debate tu xde pulak..haha

dah tu tertengok video dri MatLutfi...layan jelah even x phm sngtpun..huhu

Shiyda Aqma said...

bengang je tgk vid listen2 tuh . grr ..

Nieyxzha Hassan said...

Betul tu..jaga adab..itu yang pentig

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh jd fenomena pulak..parody listen tu nk tegelak haha