Monday, January 7, 2013

Pencarian New Blog List Untuk Tahun 2013




Huuh, penat rasanya hari ini. Bukan penat buat kerja berat, tapi penat menghadap coding yang boleh membuatkan mata aku juling. eh? Haha

Bytheway, korang nampak tak sesuatu yang baru dalam blog aku? Ianya berada di sidebar sebelah kiri blog. Bawah sikit, haa lagi sikit.. Yes itu dia, blog aku sekarang sudah mempunya Blog List. Jeng jeng.. Hihi

Niat di hati dah lama mahu letak blog list di sidebar. Tetapi bersebabkan beberapa sebab yang munasabah, aku terpaksa tangguhkan niat aku terlebih dahulu. Dan sekarang, berjaya juga aku merealisasikannya. Cehh cehh.. Haha

Kalau tak silap aku, ada 7 list blog yang telah aku senaraikan dalam blog list aku tu. So, aku rasa masih ada kekosongan lagi. Berkesempatan dengan itu, aku ingin request kepada sesiapa yang mahukan blognya tersenarai dalam blog list aku, sila tinggalkan link blog anda di ruang komen di bawah. 

TETAPI....

Hanya 10 yang terpantas sahaja akan ditempatkan di blog list pertama aku. Hmm, kalau lebih dari tu mungkin aku akan pertimbangkan untuk buat satu lagi blog list baru khas untuk korang. Kalau kali ini, "Buah Hati", mana tahu lepas nie tambahan "Pengarang Jantung". Hekhek

Syaratnya:
 Korang mestilah followers Blog Bila Jari Mula Menaip
 Klik SINI dan SINI (Jujur dalam diri itu penting)
 Korang perlulah meletakkan aku dalam senarai blog list korang. Aku akan semak terlebih dahulu
 Bagi yang telah meletakkan aku dalam blog list korang, sila inform. Mungkin aku terlepas pandang..Hee

Mudah bukan? Hanya perlu follow syarat di atas dan tinggalkan link blog anda di ruang komen sahaja. Tidak perlu buat entri bagai. Melecehkan. Betul tak? Hihi. Nanti, akan aku senaraikan semua peserta untuk korang BW. Apa salahnya kita main balas kunjungan . Tak rugi apa pun. kan? Hee.. Lagi ramai join lagi bagus..

UPDATE:
 Tarikh tutup: 7 Januari, Jam 12.00AM
Tarikh tutup: 5 Januari 2013, Jam 12PM
 Memerlukan 30 dan lebih blog list tambahan
 Senarai peserta

Penyertaan Tamat!

P/s: Hope ada yang sudi . 


40 comments:

Limegreen Nice said...

saya memang your follower..
hehe
http://seraazwa.blogspot.com/

Hawa Ahmady said...

Nak jadi Buah Hati awak.. boleh? hehe...

Meh jenguk blog... :)

http://hawaahmady92.blogspot.com/

fatin sh said...

Nak masuk bloglist! :)

http://randomssssss.blogspot.com/

SyeeraFera said...

nak masuk bloglist awk!

hhihi

http://saiafera.blogspot.com/

✿A I N A A✿ said...

ena dah lama senaraikan sis dalam bloglist ena.. ngeeeee.... nak join juga...

www.ladyainaa.com

Nurul Aini said...

Okay dear, akak dah follow..dan letak link adik..Selamat Berkenalan. ^___^

http://flowerbucket92.blogspot.com/

CikMunBlogger said...

www.munviolettaxious.com :)

sudah ikut syarat semua .

Nurul Aini said...

akak tukar link..maaf, ini link baru

http://www.ainizakaria.my/

cci said...

alolo.. nengok coding mmg memenatkan.. :)

Eda Eri said...

Salam, awak sponser utk Contest Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma kan? Erm, saya dah deactive FB account. So cmane sy nak dptkna hadiah utk contest ni? Yanie mintak sy contact awak. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/pemenang-contest-saya-si-blogger.html

trah zain said...

nak jugak,,hehe

http://trahzain.blogspot.com/

sila ke blog sy u buat spotchek bloglist,,hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh2,akk ada ea.. t akk msukkan blog kamu ya..

ikaa said...

www.bakul2011.com

Fauzi Ramadhan said...

sudah saya syaratkan semua.. lihat sini : http://dbodoh.blogspot.com/2012/12/tukar-link-dengan-f-for-fauzi-blog.html

Shiyda Aqma said...

hehe :)

http://shiydaaqma.blogspot.com/

-meeSUPERGIRL- said...

cari jgn tak cari hehe

Dae Hyun said...

okey ,saye masuk gak

http://leon-tree.blogspot.com

Salwati Sapei said...

1st time nak join contest camni..dah follow as condition :)

http://watiezkrazytouch.blogspot.com

Dae Hyun said...

eh cancel lah . saye tak de bloglist ;A;

Saadah Baek said...

saya nak di bloglist kan :)
http://saadah97.blogspot.com

Saadah Baek said...

kite letak awak kat bloglist

hazwan hairy said...

smpt2 sok hery join...

hazwan hairy said...

eh! bru persan xperlu buat entry bgaii...haha..dh klik2..

Budak Kampung said...

dah msukkan dlm lumbe basikal sme2

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza dah ker erk?? heeeeee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hihok tak ada..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

www.santaileeza.com

hiraz said...

nak jugak boleh?? ^_^ http://hirazandwhateva.blogspot.com/

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/

Vee Lea said...

Thanks for the invite! Tak perlu la sy masuk blog list awk, tp done followed u (: Hehehee..

Maisarah Azmi said...

http://www.sararose.my/

Fizi Zaidi said...

x der bloglist...

http://kakikerja.blogspot.com

Cikgu Ma said...

akak dh lama follow dan sememangnya link awak dlm blog list akak

dahan-blogger.blogspot.com

Iqa Syafiqa said...

nak join jugak ^^ hehe thanx invite ^^ http://iqasyafiqa93.blogspot.com/

PutriBlogOfficial said...

http://putriofficialblog20.blogspot.com/

Nisa Hussin said...

Join http://stilovkatahatistilovastrid.blogspot.com/ thanks inform, kalau tak tak tau hehehe kita join tau :D

Nurul Ain said...

alamak dah terlebih tapi nak letak jgak.hehehe..done follow..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Pykaa Pdott said...

untung la ada bloglist. Hee

Aliff Kamrow said...

sempat lagi x nih???~nk join jugak laa..ahaks!~
http://wmaliff.blogspot.com

paan said...

nak join !!!

www.paanzainudin.my