Monday, January 21, 2013

Roller Coaster Kuasa Kaki





Ada berani korang naik Roller Coaster sebegini? Mungkin nampak macam "WOW, bestnyee".

Tapi.........


Part yang atas tu, haa, yang berpusing tu, agak-agak korang boleh lalu tak? Hahaha. Aku gerenti takda sesiapa pun past lalu situ. Agak-agak rasa dah hidup lama, boleh la mencuba.. 


Haa, amik kau berderet orang beratur nak naik Roller Coaster berjalan kaki tu. Kalau aku, hmm maybe fikir dua tiga kali sebelum aku naik. Hikhik

Sumber: Pen Patah

Klik SINI

16 comments:

airis aries said...

Salam..erkkk ngerinyer naik roller coaster,baru tengok je dah seram berlebihan..!

Cikgu Ma said...

ok..tgk pon macam nak pitam..x nak naik..hehe

✿A I N A A✿ said...

oh my oh my!! kenapa rasa gayat sngt bila tengok gambar ni... eee jgn harap la nak naik... T.T

Hanim Irsyad said...

takut jew..hehe

Shiyda Aqma said...

yg berpusing tu macam mane nak jalan ek ? hihi

alia syuhada said...

Ya Allah ! Sumpah alia pengsan bila naik ni ! Tak payah lah cari pasal , haha xD

Nisa Hussin said...

macam tu cabut la kaki letih jalan xD

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ingat kalu rolller coaster mcm nak pengsan naik nekan nak jalan kat situ

Nieyxzha Hassan said...

Kat mane tu..tu la part atas tu..sape lepas...hehe

naufal syarifuddin said...

widiw serem bener tuh roller coaster nya thanks infonya kunjungan balik www.naufalthedarkness.blogspot.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh ni lau ada kat malaysia..hihi

combi said...

nek tangge pon combi mls..hahahha

Nurul Aini said...

tak pernah naik..teringin nak naik..hehe.

diana said...

kena serangan jantung nanti..heheh

FarhanahAdzlan said...

macam nak macam taknak sebab hidup belum lama lagi ni hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm xberani jer nk naik haha