Wednesday, January 16, 2013

Craft: Name Card Sementara



Taraa, itu dia name card tak serupa name card untuk produk craft aku.. Hee, tak secantik mane pun. Buat sesimple boleh. Taknak sarat sesangat.


Lepas gunting bagi cantik-cantik punya, ada gigi-gigi gitu barulah aku masukkan dalam plastik yang berisi barangan craft. Stepler cantik-cantik, dan siap sedia untuk dijual.

Sebenanrnye tak plan pun dari awal. Tetiba terfikir nak buat, terus buat. Yewla, kalau plan selalunya tak menjadi. Tangguh punya tangguh lastnya tak jadi buat. Betul tak? Hee

Name card itu tertulisnya email dan num telefon aku. Sebarang pertanyaan bolehlah contact aku terus melalui email mahupun hp. Tetapi hanya untuk mereka yang serius sahaja.

Walaubagaimanapun itu hanya sementara waktu. Name card sebenar akan keluar, tetapi tidak tahu bila.. Hmm, ada sesiapa boleh cadangkan name card yang sesuai? Hikhik

Jom borong sepit dan brooch cantik lagi comel di sini ---> Craft: Sepit Dan Brooch [Jualan Awal Tahun]

P/s: Alhamdulillah, dengan berkat doa parents dan korang semua aku dah semakin sembuh. Hope sakit yang sama tidak ulang lagi. Kene spare ubat-ubat supaya bila sakit, tak perlu meracau cari ubat. Terima kasih semua 

11 comments:

nor aishah said...

simple tapi cantik =)

hazwan hairy said...

cntik..pndai cari duit..good :-)

Shiyda Aqma said...

alahai comelnya card tu :P

Nieyxzha Hassan said...

Comel jer.. jom la tukar domain..^^

Nurul Aini said...

cantik..betul simple tapi cantiklah tu.

Nadrah Zulkifly said...

Hi awak! BW here. Awak dijemput join GA ni :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

combi said...

comei lah..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk pun guna simple cam kamu..hihi.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cute la...kretip sungguh

✿A I N A A✿ said...

wahhh bisnes minded ni.. All the best sis.. =3

Maisarah Azmi said...

wah..bagusnya buat business..moga jualan maju ye