Thursday, January 31, 2013

Kembali Semula Ke Domain .my



Nampak tidak muka kegembiraan di situ? Dengan mata bling-bling gitu. HAHA

Alhamdulillah, selamat jugak akhirnya blog aku bertukar kepada domain .my semula. Setelah beberapa hari yang lepas blog aku menggunakan blogspot.com atas sebab domain .my yang mempunyai masalah. Walaubagaimanapun semua itu sudah dapat di atasi.



Aku terima email daripada pihak Asiahost lebih kurang 2am or 3am semalam macam tu. Terkejut jugak tengah pagi buta ada orang send email. Rupanya daripada pihat Asiahost. Hihi

Kepada pengguna domain .my sebelum ini, korang semua sudah boleh kembali menggunakan domain .my semula. Cara penukarannya? Sama seperti korang daftar pada mula-mula dahulu.

Sekarang tidak perlu pening-pening kepala, traffic menurun, pihak Asiahost itu inilah. Masalah sudah settle. Hee

P/s: Hope masalah ini tidak berulang lagi. Boleh mengamuk semua pengguna domain .my nie nanti kalau masalah yang sama berulang lagi. 

Baca SINI

14 comments:

Nurul Aini said...

Hehe..tahniah dah bertukar..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniah..tahniahh..hehehe... nti2 la tukar...

✿A I N A A✿ said...

Alhamdulillah domain dah kembali sediakala... hehehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

oklah dah sttle kan.

Nieyxzha Hassan said...

Bertukar balik daaaa... ^^

Mieya Atiera said...

Nasib baiklah kan?

Secangkir Teh said...

tag anda di sini
http://gen-qalaf21.blogspot.com/2013/02/segmen10-jam-tambah-bloglist.html

xila dot said...

yeahh ayuh bangkit domain dot my!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ohh dh ok erk.. bagus lah gitu.

Ezad Skytech said...

nasib baik da ok balik kan...hee~

-meeSUPERGIRL- said...

dah give up dgn dot my . hahaha

Cikgu Ma said...

akak pon ingat nak give up dah..memang delete dah pon dot.my tu...pastu ramai komen dh boleh buka, akak masukkan balik...hehehe...

pasni kalo problem lagi, mmg x nak pakai dot.my...tukar dot.com

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah dah ok :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semua dh settle kan :-)