Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday #40: Oreo Crepe









Mahu resepi Oreo Crepe atau Crepe Oreo ini? Sila klik link di bawah setiap gambar di atas. Berikut di atas mempunyai dua resepi yang berbeza. Apa yang bezanya? Mungkin bahan-bahan atau pun cara pembuatannya. Hee 

P/s: Masa aku update entri ini, aku berada di Terminal Bersepadu Selatan (TBS). Wuu, cuti 5 hari mahu balik kampung.. Lalala 

Lihat SINI

7 comments:

combi said...

erk..serously ... hoho

✿A I N A A✿ said...

okay gambar crepe yg first2 tu tak pernah jumpa.. selalu jumpa yg warna kuning or merah je.. wahhh makin kretip org2 sekarang mncipta menu mknan.. hebatlah

FarhanahAdzlan said...

nampak sedap nyum nyum gebu lagi *yeke?* nak buat tapi takut tak jadi bazir je

Cikgu Ma said...

semua bnda nak bujat crepe..nnt nak buat nasi goreng crepe la...sedap tak ea? hehehe

Nurul Aini said...

aaaaa...sedapnya. tak pernah makan mana2 jenis crepe..nak juga..ada jual ke? hehe.

alia syuhada said...

Wahh ! Sedap ke kak ? Alia tak pernah try lagi , hmm , dah lama tak nuat crepe . Rindu pulak , hee ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk sedap tgk..warnanpon cntik.