Tuesday, January 8, 2013

Restaurant Seoul Garden (◕‿~)



Habis sahaja kelas untuk hari ini, aku dan dua lagi rakan akrab iaitu Yana dan Dinie deside untuk lunch di Seoul Garden, KL Festival City. Korang pernah makan di Restaurant Seoul Garden? Jujur aku cakap, ini merupakan first time aku makan di Restaurant Seoul Garden. Itu pun dua orang kawan aku nie yang ajak. Kalau tidak, memang tidak tahu langsung tentang kewujudan Restaurant Seoul Garden nie.. Hikhik

First aku masuk, ternganga sekejap.. Sebab apa? Sebab pelbagai jenis hidangan yang ada. Tidak kira jenis main course, dessert mahupun appetizer. Restaurant Seoul Garden nie berkonsepkan makanan ala-ala korea gitu. Waa, bunyinya menarik bukan?

Berikut adalah antara juadah pilihan kami. Banyakkan? Hikhik 

Macam inilah cara masaknya. Bestkan? Masak sendiri ( ˘ ³˘)

Ini pula salah satu dessert yang kami pilih. 

Harga mengikut kepala. Kami student, so ada diskaun la.. Hmm, kalau untuk student macam kami dalam RM31 seorang macam tu. Itu termasuk air, dan sup yang dipilih. Boleh refill tau.

Makanlah sebanyak mana, nak tambah banyak mana pun boleh. Nampak tak kepuasannya di situ? Hahaha..

Kepada sesiapa yang belum mencuba, cubalah. Apa salahnya mencuba sesuatu yang baru. Kan? Pasti tak menyesal punya..
*ada gaya promoter tak? hahahaha*


13 comments:

Lissa LaLissa said...

seedaaappnyaaa.. O.O
laparrr T__T .. hehe

ct kektus said...

pernah. sekali makan duduk 2 jam. sebab nak makan sampai kembung perut. hiks. :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sodapnya....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yeah pernah makan sekali. kat area kerinchi. menara TM...

combi said...

try la flamming..flamming pon best :D

✿A I N A A✿ said...

asal malam ni org dok post psl mknan ni.. huaaaaaaaaaaaa.. rse nak masuk je dalam lappy ni.. lapau aaa tengok makanan2.. T.T

Nurul Aini said...

mqi aii..sedapnya..dah lama nak pi sini. Aduh..tak adil pergi dulu..hehe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada kat ipoh ni,nnti nak tryla..

sabella mohamad said...

wah sedapnya . siap boleh main masak masak lagi . hihi

Ca Ezah said...

dia ala2 steamboat la ek.nmpk sedap! :)

Shiyda Aqma said...

wahh bestnyerr makan2 ! ^^ korea gituuu :P

Aziela said...

Suka dengan dagingnya. Marvellous.

Ezad Skytech said...

wahh...nampak sedap...kena try g sana ni nanti...:D