Sunday, January 13, 2013

Craft: Sepit Dan Brooch [ Jualan Awal Tahun ]




Nampak sepit dan brooch yang tersusun rapi di dalam gambar di atas? Haaa, itulah dia sepit dan brooch yang aku siapkan dari pagi hinggalah petang tadi.


Sepit sepasang berharga RM3.00


Brooch bunga satu berharga RM2.00 


Eh, terselit pulak brooch ribbon.. Hehe..
Brooch ribbon satu RM2.00

Berminat? Sila isi order form yang berada di sidebar sebelah kanan blog.
Harga borong lain kira tau. Hikhik

Untuk pertanyaan, boleh email pada alamat tkah93@gmail.com. InsyaaAllah, semua pertanyaan pasti akan dijawab. Hee

P/s: Berikut adalah harga untuk jualan awal tahun. Bulan berikutnya harga akan kembali pada harga asal. So, apa lagi. Jom shopping barangan craft 

Klik SINI

8 comments:

Salwati Sapei said...

cantiknyer & kiutnyerr ekatikah..law brong kire camne nih..hehe;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2..

AmalinaRahim said...

cantiklaaa :)

hai saya datang follow tuan rumah :) jom tlong vote saya kat sini, terima kasih ya https://apps.facebook.com/mexicanofiesta/default.aspx?sq=1846 tunggu sehingga keluar video. :)

L said...

comel , nt insyaallah L pegi prektikal kat sekolah nt L beli menda gini. hehe

FarhanahAdzlan said...

laa comellnyaa serius lawa :) saya suka brooch mcamtu. tapi selama ni pakai budget parent je haha

Nurul Aini said...

cantik..guna dies dia ke untuk buat brooch ni.

Eza Boom Boom :) said...

comel la kerongsang tu ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai kiut miut la