Sunday, January 6, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Aku adalah blogger dari Negeri Melaka.. Ohhyeahhh, siapa blogger dari Negeri Melaka? Kita Geng. Hikhik  

Apa yang special Melaka? Hmmm, sudah semestinya korang tahu, yang Melaka adalah salah satu tempat bersejarah. Banyak tinggalan sejarah yang boleh korang lihat dan ketahui. Kalau makanan pula, Melaka paling popular dengan lauk asam pedasnya. Nak senaraikan kedai asam pedas yang power aku tak tahu area mane. Sebab aku hanya makan asam pedas hasil masakan ibu aku sendiri.. Heeee 

Mangsa tag: Dia dan Dia 

28 comments:

Budak Kampung said...

pe mknan pling bez kat melaka?

anamizu kaito said...

wahhhh dari MELAKA !! melaka best! byk tmpt2 menarik la.. cik ana aritu ade p melaka ikot trip budak tadika tp p sehari je.. byk tmpt x dpt p.. uwawawa ~

nti nk plan p sana lg lah..hehe





slm kenal,
cik ana

spontaneous_gurlz said...

singgah dan follow sini dri segmen yg sama
hit me back :)

http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

spontaneous_gurlz said...

dari segmen yg sama
done follow sini,hit me back :)

http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

jauh dri emlaka tu..hihi

SiBudakKurus said...

singgah sini. saya org melaka juga :-)

yana aina said...

dari segmen sama ... blogger mlk jgk ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

I K A :) said...

dtg dr segmen yg sama . salam perkenalan .
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini .
dari segmen yang sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)
follow sini..
kalau sudi singgah la sini jap ye.. ;)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Angel Love Soldier said...

Singgah sini,

Dah follow awak,

Jom follow sya sekali,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

bazilah abu hassan said...

terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Budak Kampung said...

yong jauh berbasikal dri perok ke tmpt mike
ate meh le g tempt yong

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di siang hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

terbang dari terengganu dan singgah sini! weeeee...

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Syah said...

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

leya said...

aduh.. penatnya jln ke melaka.. haha..salam kenal.. blogger dri kedah sggah sini.. jemput2 mai sini..
http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Iyraa Cariyno said...

done follow...follow la kite balik ye.. :)


http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Eedi Aziz said...

Salam Blogger....salam 2013...singgah dr segmen sama....

Salam dr Blogger Kelantan!!!

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

~AtiQaH~ said...

sy dari segmen yang sama.... dh follow awk.... jom follow sy... orang melaka... hehe....

http://eqataurusgurl91.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-melaka.html

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Yaya LaRh said...

Dari Negeri Sembilan singgah Melaka , Harap Melaka sudi singgah Negeri Sembilan .

Peace Yoo !

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

yeen miscelivious said...

hai assalamualaikum orang melake
jom terjah ke nogori plk ~ hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Vee Lea said...

Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html