Saturday, January 12, 2013

Candylicious [Syurga Candy Dan Chocolate] (◠‿◠)


Siapa di sini gemar dan sangat meminati akan chocolate mahu pun candy. Haa, meh sini aku nak tunjukkan sesuatu untuk korang..Wuuu


Inilah dia syurga bagi mereka yang menggemari akan chocolate dan candy, Candylicious. Haa, nampak tak betapa heavennya kalau datang ke Candylicious. Pintu masuknya sahaja sudah bergantungnya candy yang pelbagai bentuk dan warna.


Ini pula bahagian dalamnya. Haa, suka tak suka tak? Hekhek



Berbarisnya pelbagai jenis candy. Tengok colournya, colourful. Rasa sayang pula nak makan.. Hikhik


Di dalamnya juga terdapat pohon-pohon yang bergantungnya lolipop. Ohh, boleh gila dibuatnya 



Tersusunnya candy lolipop yang terdiri daripada pelbagai perisa, bentuk, warna dan saiz. 


Bermangkuk-mangkuk candy itu candy ini.. Haa, rambang mata tak?


Bagi peminat Hershey's, inilah masanya untuk korang memborongnya. Hahaha



Kalau untuk kanak-kanak pula, juga terdapat candy atau chocolate yang comel-comel seperti gambar di atas. 


Selain candy dan chocolate, juga terdapat barang-barang seperti pillow, bears, printed carry bags dan macam-macam lagilah. Korang datang sendiri, korang tahulah apa yang istimewa sangat Candylicious nie.. Hee

Untuk ketahui dengan lebih lanjut di mana cawangan Candylicious, sila ke laman web rasmi Candylicious iaitu Candylicious.

P/s: Harga jangan tanyalah berapa. Kalau tempat-tempat macam nie, sudah tentu harganya agak lebih sedikit daripada kedai-kedai biasa. Mungkin korang rasa nak beli, tapi akan fikir 2, 3, 4 kali.. Hahaha


8 comments:

Nur hanim said...

wahh sedap nya :) hehe

CikMunBlogger said...

wah ! banyak nye cokelat :D
kalau kedai sendiri mesti best . hehe

Nieyxzha Hassan said...

Ramai org duk sebut..teringin jugak nak pergi tgk sendiri live...waaaaa...suke sgt makan candy...

Pykaa Pdott said...

wahh bestnya kalo dpt semua tuh . mesti kedai tuh kena serang dengan semut kan cos dia pnya kedai semua manis . haha

CikPelangiSenja™ said...

heaven giler ! auchhh, kat mane nii ?

✿A I N A A✿ said...

oh pengsan!!!!! rambang mata ditengoknyaaa... warna warni... awwwww

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kalerfulnyerrr candy2 tu...sweet nengok

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau ada kat ipoh mmg selalu la p..huu