Friday, January 11, 2013

Filem Hansel & Gretel Witch Hunters



Filem terbaru iaitu Hansel & Gretel Witch Hunters akan disiarkan pada 24 Januari di semua pawagam. Filem yang di bintangi oleh beberapa pelakon handal seperti Jeremy Renner, Gemma Artenton, Famke Janssen dan ramai lagi.

Berikut di bawah adalah beberapa sedutan Filem Hansel & Gretel Witch Hunters: 






Mahu tahu sedutan lebih lanjut dan trailer filem ini, sila lihat SINI

P/s: Aku kalau tengok filem nie pun atas sebab pelakonnya yang kacak lagi bergaya, Jeremy Renner. Antara filem yang pernah dibintanginya ialah Avangers, Bourne Legacy dan 28 Weeks Later. Hawkeye!! 

10 comments:

Nurul Aini said...

hehe..tak minat tengok filem orang putih..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

suka gila tgok filem mcm ne..

✿A I N A A✿ said...

lelaki ni yg berlakon dalam cerita avengers kalau tak silap.. boleh lah tengok nanti.. weeeeeeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk mcm besh.

L said...

mcm bez je nih. harap2 L dapt elaun dah.. huu.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak terjah panggung ler mcm nie.

hazwan hairy said...

ahad ni nk tgk wyg.hehe

CikMunBlogger said...

mun nie amat jarang tengok wayang . hehe

alia syuhada said...

Alia tak kenal pun pelakon tu , huhu . Ketinggalan betul . Haha :(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm best gak filem ni