Wednesday, October 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER



OK, First of all thanks sebab sudi singgah blog aku yang tak seberapa nie..dan paling penting, thanks so much kepada sesiapa yang sudi mengfollow blog aku nie...hehe, sayang korang ^^ Terlebih dahalu jujur aku cakap yang blog aku tak de something yang special sangat...blog nie tempat aku nak luahkan perasaan, bercerita, bergosip dan berkongsi ilmu dengan korang semua..mana yang dapat aku kongsi, aku kongsi dengan korang..tak elok kedekut-kedekut nie, Allah marah.. :) So, semoga korang enjoy membaca entry-entry aku...Happy Berblogging :)

Sebelum terlupe, antara blog yang sentiasa memberi semangat untuk aku berblogging ialah Blog Wan Hazel..sebab banyak tutorial yang berguna..lebih-lebih lagi tutorial Photoshop..memang terbaekk ar :D

16 comments:

fieda said...

datang dari segmen yg sama...salam kenal...follow u...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

^^eKaTiKaH^^ said...

@fieda: thanks..nnt kite terjah blog kamu pule ^^

Miss Nadya said...

salam perkenalan dari nad..:)

new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

Tihara said...

salam, nice blog..
dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

Nafisah Ruslan said...

salam kenal ^^

gadis melayu said...

sharing is caring kan..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Mohd Syahidi said...

terjah^^

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/10/ww-kelakar-peh.html

^^eKaTiKaH^^ said...

thanks you all..nnt tikah singgah blog korang ok.. ^^

Arm'z said...

Dtg buat kacau dri blog Abg.Ben.. Jom buat kecoh kat blog sya...

nurul nabila bt medan said...

hye..
dtg dri segmen sama =)

Eza Boom Boom :) said...

Salam ukhuwah…Apa khabar hari ini?? Eza datang terjah dari segmen Sifu: Abang Ben..Nak kenal Eza lagi? Welcome to my blog ek..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Pinkyz Ladies said...

nice blog..
datang dari segmen yang sama..balas kunjungan awak.

Mama Qist said...

salam kenal tikah

^^eKaTiKaH^^ said...

nnt kite akan balas kunjungan korang semua.. tq ^^

Cik Akmal said...

hi..dari segmen yg sama.. salam perkenalan..

http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html