Monday, October 24, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS



OK...pagi-pagi Isnin nie budak-budak sedang bersiap-siap hendak ke sekolah dan aku still lagi lepak atas katil sambil blogwalking blog orang..hehe...sambil-sambil tu aku terjumpa satu Kempen nie yang dianjurkan oleh Azim Razak...so ape lengah-lengahkan masa lagi, jom la kite ramai-ramai join Kempen nie..yang pasti Kempen ini dapat menghasilkan impak yang positif kepada blog korang yang join Kempen ini...click banner di atas untuk join Kempen ini OK...Thats all, Happy Berblogging :)

24 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

fierul said...

salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
jemput singgah blog picisan saya :)
dah follow awk

noor badriah said...

assalamualaikum ^^

salam perkenalan dari kempen yang sama!
dah follow awak =)
jemput ke blog saya ok!

ciwty sajjeh said...

dari segmen yang sama ,,
follow me ..i follow yu back :)

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/10/jom-join-tingkatkan-jumlah-followers.html

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

~ DADDY ADANDO ~ said...

salam perkenalan dan persahabatan.

follow to follow.

from: adando.blogspot.com

♥♥are-na ♥are-lip♥♥ said...

follow saya blek .

http://pinkyyana.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

YNA said...

hi dear :)

salam kenal :)

happy blogging ya? :)

suhaina laui. said...

sesi terjah dari kempen...salam perkenalan....

http://umieakif.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Cik Rose Cute said...

terjah sini and follow..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

yana said...

assalam...singgah dr kempen yang sama...follow awk

eqin said...

Assalamualaikum wbt, follow me back

shasa_fiez said...

dtg dr kempen yg sama... done folo u.. salam kenal dan mengenali rakan blog..^^

http://shasafiez.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

Sudilah follow blog saya juga :) Saya da follow awk dari kempen yg sama!

http://alkhattabbatik.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

TQ

Darling Ninie @ Mama Comel said...

As Salam.Salam Kenal... Datang berkunjung dari kempen yang sama & follow U dear...

http://darlingninie.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Eza Boom Boom :) said...

Assalamualaikum! Tok.. Tok.. Tok..! Ada sape-sape kat dalam?? Eza nak masuk rumah ni…Hehe.. Singgah sini sebagai tetamu.. jempot g blog Eza jugak ekk… ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Shuhaida Subri said...

singgah dari segmen yg sama

~ Eiya temBam ~ said...

pink juge..nice!
follow me back kawan..tq..
http://storyaduhh.blogspot.com/

.:|kamaryeah|:. said...

singgah sini follow dr kempen yg sama~

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

shahdiana said...

salam ziarah...join kempen sama

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

salam perkenalan

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)