Thursday, October 20, 2011

HASRULHASSAN.COM - Inilah Blog Saya



Bagaimana aku boleh mula berblog?? hmmm, ini semua disebabkan perasaan yang membuak-buak untuk bersaing dengan blogger-blogger yang lain kerana mereka mempunyai blog yang cantik dan hasil tulisan yang menarik..."kalau mereka boleh ade blog yang cantik dan hasil tulisan yang menarik kenaapa aku tak boleh??" **bermonolog sendiri..dari situlah aku mula membuat blog walaupun aku tidak mempunyai basic asas membuat blog...aku main hentam kormo jew...hehe...serius, pada mula-mula aku berblogging memang hampeh ar...buruk bebenau blog aku dan hasil tulisan lagi laa...ape yang aku tulis pun aku tak tahu..hehe..tapi itu dululah...sekarang banyak perubahan dekat blog aku nie...yang pasti ini semua hasil tangan aku sendiri dan juga bantuan dari Kak Lyssa dan Abg Wan Hazel...berkat tutorial mereka aku dapat menghias blog aku sebegini rupa..

Siapa yang memberi semangat untuk aku terus berblog?? ofcauselah korang semua..Terutama follower aku yang kini semakin betambah..dan disebabkan banyak tindak balas yang diterima dari korang semua [comment], lagi bertambah semangat untuk aku terus berblog...Thanks you all... :)

12 comments:

cinnamon.com said...

tengok bendera tu pun dah tau..jiwa tgh bersemangat..

Eza Boom Boom :) said...

Memang cantek la blog awak..Eza pun ska singgah...Hehe....Sama-sama la kita meneruskan karya berblogging k..


Happy blogging, Eza terus follow..

Btw, Eza singgah dari segmen yang sama :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

HafizRahim said...

Singgah dari entry yang sama

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Segmen HasrulHassan.Com - Inilah blog saya"

SALWA ISMAIL said...

Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

http://salwaismail.blogspot.com

eyryn said...

ryn singgah dari segmen same !
teruskan b'blogging dear !
meh jengokk blog ryn pulakk :)

Kancil 8349 said...

nie yang bagus nie..bersaing dengan blogger lain

kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-inilah-blog-saya.html

nurul nabila bt medan said...

singgah jap! dri segmen sama ^^

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

Ms Ef Abas said...

Jalan-jalan ambik angin lepas keje dr segment HH.

blog #13, list #1.

takut tgk domoshout!

Aiisyah Gazali said...

singgah sini :D

c genk bah ne said...

Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^
dah follow awak ^^

dah join segmen genk??Kalau belum marilah join

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK[tinggal dua hari lagi!!hehe]

New Entri:
GENK DI BELGIUM

Amalina said...

Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

Aziela said...

Datang terjah dari segmen yang sama. Sorry lambat...