Saturday, October 15, 2011

Ending Lagu Cinta Muka Buku :)



OK...sudah semestinye korang pernah dengar lagu Cinta Muka Buku right?? nyanyia Najwa Latif...sape yang tak tau lagu nie memang nak kene hempuk dengan aku kang..haha.. bukan apew, lagu nie selalu dimainkan di radio-radio dan menjadi lagu favorite remaja zaman sekarang..kunolah kalau korang tak tahu.. **gurau :) 

Bdw, Lagu Cinta Muka Buku nie ade Ending tau..dan Endingnya ada kaitan dengan twitter..haa, sapew tak tahu twitter tu ape, meh aku cubit sampai biru..haha, **gurau lagi :p..nak tahu lebih lanjut, korang dengarlah video kat atas nie...semoga terhibur.. :)

Credit to: Encik Mimpi

10 comments:

hamzah ian said...

encik mimpi mmg cool

^^eKaTiKaH^^ said...

@hamzah: yup2.the best..hehe :)

Ezad Skytech said...

haha...cinta buku lima..
kreatif betul en mimpi ni..hee~

^^eKaTiKaH^^ said...

@ezad: hehe, amek kau buku lima yg dpt.. :p

nur said...

kreatif.. hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

@nur: a'ah an..adew lagu lain gak.. :D

Pendamba Mawar said...

encik mimpi lagi

Eida Arina said...

halu...saya dtg ni nk follow...boleh kan??? saya dtg dri segmen nasZ....hihi.... :)

Oh Oeya said...

Singgah sini juga :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@PM: hehe, xpew..lepas nie PM la plak buat ^^

@eida: thanks.. :)

@oh oeya: tq, nnt singgah blog dye pule.. :D