Tuesday, October 18, 2011

Tamat Sem 1 | Holiday :)



Yeahh, hari ini habis juga paper final exam aku untuk sem 1 tahun ini...tadi last paper Multimedia..haha, tak payah cakap ar kan, sememangnya soalan itu senang sebenarnya...tapi akibat lalai dan tidak ulangkaji soalan past year tak dapat jawab leww.. --' ishh, bukan tak dapat jawab langsung, adew yang dapat adew yang tak dapat...apa-apa pun aku harap result final exam aku tak teruk sangatlah...hehe.. :)

OK...oleh kerana hari ini last paper final exam aku, itu bermakna hari ini juga tamat sudah pembelajaran sem1 aku di Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur...hoho, ramai kawan aku yang balik hari ini, tapi aku balik besok, insyaallah pagi.. tak kesahlah, janji aku balik...Heee, rindu setengah mati kat ibu ayah, kucing kesayangan aku Nini dan semua saudara mara aku kat kampung...lame woo gua tak balik kampung...hampir sebulan kot...selama cuti lebih kurang sebulan nie aku akan manfaatkan betul-betul..hehe..

So, kepada semua warga 1DDPZ, Happy Holiday OK...I will gonna miss you all...especially, my DDPZ family iaitu, Cubby Eima, Dayana Danny, Dinie Syahirah, Syuhada Hashim, Kiera Rahman and Farhani..Jangan nakal-nakal erk anak-anak umi dan cucu opah sekalian..**yang lain pun sama juga..hehe..jumpe di Sem 2 nanti...^^

P/s: Banyak kenangan pahit manis sepanjang Sem 1..I never forget it.. :)

6 comments:

Farah Tuhar said...

belajar betol2 .
nanty dapt 4 flat .
:)

^^eKaTiKaH^^ said...

@farah:..hehe, insyaallah..tq :D

Pendamba Mawar said...

ingat gambar awak lompat tadi.tanjat bobooi

^^eKaTiKaH^^ said...

@PM: hehe, xdew la..itu bkn sye yg lompat...itu just gmba sahaje.. ^^

fiQ'Ra said...

hehe, lama dah pegi UTM kl.. moga2 dapat dekan tau! =)

^^eKaTiKaH^^ said...

@fiq'ra: hehe, thanks..insyaallah dekan dlm tangan. :)