Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!



Join segmen Kak Lyssa lagi..


Latar belakang aku? - hehe, orang ramai panggil aku ika ataupun tikah...terpulang pada korang nak panggil apa, asalkan jangan yang bukan-bukanlah..umur baru jew jenap 18 tahun semalam..so, kiranya hari ini 18tahun 1 hari..hehe..orangnya simple tapi cepat touching dan cepat marah..marah bersebablah..


Kenapa aku buat blog? - sebab dekat bloglah tempat aku nak luahkan perasaan, nak cerita, nak kongsi segala info atau pengetahuan yang aku tahu..dan yang paling penting aku cemburu dengan orang yang ada blog cantik-cantik nie..hehe, itu buat hati aku membara untuk buat blog.."orang lain boleh ada blog cantik, kenapa aku tak boleh?? an?"


Siapa yang telah menarik aku untuk ceburkan diri dalam dunia blog nie? - Abg Wan Hazel..Yup, blog tutorial yang pertama aku kenal semenjak aku start berblogging..banyak tutorial dia yang telah membantu blog aku menjadi sebegini rupa..terutama tutorial photoshop dye..terbaik ar..hehe..Tidak lupa juga kepada Kak Lyssa..

OK, sesiapa yang nak join sila click header Kak Lyssa di atas nie ok..tapi sebelum jam 4 petang..
Happy Blogging semua..

26 comments:

natashaborhan said...

blog comel !
dtg dari segmen sama :]
SELAMAT BERKENALAN :)
jemput dtg ziarah blog saya :]
TK XD

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Aimi Farhana said...

join segmen niey jugaks ;)

http://senyumindah90.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama...bertandang ke sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek said...

singgah sini

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama :0

Aleen Sepet :) said...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nadzirahzulkafli said...

dari segmen yang sama...

salam perkenalan =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nurul Amirah Anis said...

Dri segmen yg sama..fllow awk….http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html kalau blum fllow sya, fllow taw..

Diyana Ali said...

hey tikah dtg melawat kamu pula :) hehe

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Cik Tyrah said...

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

c genk bah ne said...

Assalamualaikum…
Hello..
Genk datang sini,dari segmen yang sama ^^
Ada masa datanglah blog genk.Ada segmen tau ^^
Salam perkenalan

Kalau sudi, ada masa terluang..jemputlah join segmen genk
JEMPUT JOIN SEGMEN GENK ^^

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Anis said...

Heyy ! Salam perkenalan .. ^^
Dari SEGMEN yg sama ..
Nice blog .. Follow you .. :)

eyladieyla said...

hye . eyla dtg sni nax membls jejak ... da follow . tengs sudi dtg blog eyla.. nice belog neh .. :)

Puteri Sabrina said...

serbu sini. :) Saya dari segmen Lyssa. terima kasih kerana sudi jenguk http://www.puteri-puterisabrina.co.cc/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

♥mylifeismine♥ said...

dtg dari segmen yg sama .
jom join

http://pinkofmylifeismine.blogspot.com/2011/10/nina-di-tag.html

Marina said...

terima kasih serbu blog akak, akak datang serbu balik...salam perkenalan. :-)

ShalleyaNna said...

terima kasih ye datang blog yana,,

Mia Ukaishar said...

dari segmen yg sama
mia dah follow..
follow mia ye

kepunyaan kuh ;]] said...

dri segmen yg sma jempt la kunjng blog sya k..http://ceritahatikuh.blogspot.com

ain dzaya said...

haitt!comel!
blog lagi comel!
jelez!jelez!
btw keeping blogging dear ;D