Thursday, October 13, 2011

Bukan niat untuk berbangga :)




OK...bukan niat untuk berbangga tapi just nak tunjukkan rasa terharu dan berterima kasih....yeahhh thanks so muchh..huhu :) mesti korang tertanya-tanya kenapalah minah nie terover pulak pagi-pagi ni kan??..hehe,,,,kalau blog korang di follow oleh salah seorang blogger terkenal seperti Abg Ben, ape perasaan korang?? ofcause happy and berbanggakan?? orang takde perassan jew yang takde filling macam tu.. :p Apa-apa pun thanks again yew Abg Ben..nie yang buat aku bersemangat nak berblogging nie :D

P/s: Untuk kepastian, pergi la tengok senarai follower ak kat sidebar sebelah kanan..cari nama Ben Ashaari..^^

5 comments:

Rosalia said...

hahha ingt ape td:) untungla

KiMiE said...

Wahhh tahniah2..~ :D

Diyana Ali said...

haha sukenya die,, best kan .abg ben pon follow sy hari tu, ngee :))

^^eKaTiKaH^^ said...

@rosalia: hehe, tajuk gempak jew an :P

^^eKaTiKaH^^ said...

@ kimie:..hehe tq2 :)

@diyana: hehe, untung la :p