Saturday, October 8, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca



Nama Blog: Bila Jari Mula Menaip
Nama Blogger: Nur Atikah Binti Abdul Rahim
Tahun Mula Berblog: April 2010 
Jumlah follower setakat ini: 287


P/s: Hari ini aku just nak join segmen jew..otak aku kekurangan idea disebabkan terlalu banyak bende yang nak dihafal untuk exam besok..so, wish me luck OK.. Tq :)

18 comments:

justcallmeanis said...

good luck atikah :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@justcallmeanis: huhu thanks :D

Me Elyssa said...

singgah dan follow

Amalina said...

Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

^^eKaTiKaH^^ said...

@me elyssa and amalina: thanks ^^

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

miss osixnine said...

jalan2 sini dr segmen y sama..minat la ngan header die. sweet

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih kerana sudi join segmen saya.

Mudahan memberikan lebih keceriaan dalam dunia blog.

www.hasrulhassan.com

Anonymous said...

kami pom datang dari segmen hh...kami BW dulu petang ni sampai habis..malam nanti baru follow kamu.insyaallah.keep this spirit..teruskan menulis..+header ni menarik hati betul lah..:p

entri kamimahasiswi malaysia ditumbuk dan dikelar perompak

khatgrafik said...

Salam, singgah sini jenguk kawan baru :)

shy princessha said...

salam perkenalan...

dtg jenguk dan follow sini...
jmput sggh blog saya pula ye...=)

aisyah jumpaan said...

assalamualaikum...
dari segmen yang sama!
rajin-rajin lah singgah blog ye!
http://ahmongurlz.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Saya dtg terjah kat sini dr segmen same.. :)

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

NasZ said...

singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

cik dila.. said...

salam kenai..terjah dri segmen yg same..happy blogging :P

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)