Saturday, October 22, 2011

SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku !

 



OK...hari ini, buat pertama kalinya aku join segmen dari Kak Lyssa...hehe, segmen yang simple tapi mendapat impak yang mendalam kepada seseorang blogger...so, di sini aku ingin senaraikan beberapa blog yang menjadi minat dan pilihan hati aku...hehe, 

  • Blogger Ben Ashaari- blog dia menjadi pilihan hati aku kerana blognya banyak membantu para blogger lain menambah kenalan baru dan sekali gus dapat meningkatkan traffik blog melalui segmen-segmen yang dianjurkan..dia pun selalu mempromote blog blogger lain terutama blogger newbie.. :)
  • Blogger Wan Hazel- Haa, apa yang best kat blog dia nie?? banyak woo...blog dia banyak jenis tutorial yang ada..yang paling aku suka tutorial Adobe Photoshop dia..tutorial dia banyak membantu aku, dan juga blogger lain...dia pun ada membuat pelbagai jenis tempahan seperti tempahan template blog.. :)
  • Semua blog yang mempunyai info-info terkini, tips dan banyak berkongsi cerita dan pengetahuan dengan blogger lain.. :)

OK, sumpah aku jelous dengan dua orang blogger kat atas nie...seriusly memang aku tak boleh lawan blog depa kat atas nie...alarh, takpa...aku dah menjadi salah satu blogger dia pun dah cukup bagus..hehe

Sesiapa yang nak join sila click banner di atas sebelum jam 3 petang nie OK...Happy Blogging :)

6 comments:

Fazira Misrie said...

Hai , salam kenal !
Cantik blog :))
Jom visit blog kite !
http://faziera-misri.blogspot.com/
im following you :))

Syieda_Joy™ said...

syieda dtg dr blog lyssa.. jom ke blog syieda.. =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

nurul nabila bt medan said...

hye..nabila dtg dri segmen Kak Lyssa
salam kenal ^^


http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

Puteri Sabrina said...

serbu sini. :) Saya dari segmen Lyssa. terima kasih kerana sudi jenguk http://www.puteri-puterisabrina.co.cc/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html