Sunday, October 2, 2011

Pray For Me Pleaseee :)




Owkey, esok aku dah start final exam...what?? final exam??? sumpah aku tak rasa macam nak exam jew besok...stdy tu memang stdy...tapi mood nak exam tu tak de...dah la rasa macam nak demam jew nie...dengan yang selseme + sakit tekak lagi...OMG!! aku tak nak demam...Ya Allah, pleasee jangan bagi aku demam buat sementara nie...nak bgi aku demam boleh, tapi demam lepas aku habis final exam..**kalau boleh tak nak demam langsung --' Ibu dan ayah kat rumah dah risau an aku kat sini..aku terfikir juga macam tak nak bagitahu sebab tak nak risaukan ibu dan ayah, tapi tak sedap hati pulak...

Aku harap semuanya berjalan lancarlah masa exam nanti...nie first exam besar sepanjang aku belajar kat UTM nie...doakan aku dapat jawab dengan lancar yew masa exam nantii...thanks, syaaang korang semua :)

P/s: Ibu dan ayah doakan ika sihat sepanjang minggu exam dan doakan ika dpt jawab exam dgn lancar erk..sesungguhnya doa ibu ayah itu lebih berkat :)

5 comments:

yana eyna :) said...

eka insyaallah do your best keyh ?
diakan yaa jgak :)

Nini D.. said...

buat yang terbaik ya..

salam kenal..Nini dtg dari segmen Lulu.tq sudi singgah blog Nini :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@yana: thanks:)

@nini: salam kenal juga...tq :)

ieyza afieyna said...

gudluck dear ;)

^^eKaTiKaH^^ said...

@ieyza: thanks sys :)