Friday, October 7, 2011

You Can Do It :)




OK, hari nie aku ade exam Hubungan Etnik..yew, bunyi macam senang...tapi ya rabbi lebih susah kot dari subjek sejarah kat sekolah dulu...lagi mengembang pembelajarannya...aku ngaku yang aku nie lemah sejarah, maklumlah otak aku nie bab nak menghafal banyak bende nie tak boleh sngt..hehe tapi syukur alhamdulillah masa SPM aku dapat B dalam subjek sejarah...Firstly, aku pun tak percaya macam manelah aku leh dapat keputusan macam tu..Seriusly, aku tak pernah kot dapat B...**budak lemah sejarah.. :p Tapi aku fikir-fikir balik tak mustahil kalau SPM aku boleh buat, takkan masa final exam kat U aku tak boleh buatkan..**YOU CAN DO IT TIKAH :D.. so, malam tadi aku bersengkang mata sampai tak tidur malam duk menghafal HE nie..harap-harap ape yang aku baca dan hafal nie keluarlah..hehe..pray for me ok..thanks, sayang korang :)

P/s: Please be nice to me OK Hubungan Etnik ;)

9 comments:

Rosalia said...

gud luck :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@rosalia: thanks.. :)

bloghok said...

gud lok

PCL said...

takmo kacau..just drop visit here..Gud luck yr exam!

ieyza afieyna said...

gudluck ;)

^^eKaTiKaH^^ said...

@bloghok and PCL: hehe, thanks... dah selamat pon.. ^^

^^eKaTiKaH^^ said...

@iezya: hehe tq ^^

yen(toka ziizokukuto) said...

yeah,,you can do it,,buat yang terbaik tau :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@yen: huhu thanks Yen ;)