Saturday, October 1, 2011

Tukar Header Lagi And Lagi :D

Huuuhh, hari yang memborinkkan.. --' biasalah rutin harian aku untuk hari sabtu, makan, tidur and laptop..nak keluar, semalam dah keluar...keluar pun ayik pergi Wangsa Walk, Wangsa, Walk and Wangsa Walk lagi...dah itu jew yang terdekat dengan kolej aku...aku rasa juru jual kat sana pun dah cam kite orang...haha...

Itu just mukadimah untuk cerita aku hari nie..**haha, tak dew kaitan pun kot.. :p Owkey, tak payah nak menggedik-gedik lagi, strait to the point.. xD Aku tukar header baru lagi and lagi...haha..takdew keje lain kew asyik dok tukar header jew...hehe..header yang sebelum nie pun tak sampai sebulan aku pakai, dah tukar baru..alaaa, apew salahnya kalau selalu tukar header...kalau asyik header yang sama jew, mesti korang boring an..hehe..**cakap macam blog aku ramai orang dtg pulak an.. :p

Ini header aku yang sebelum nie... ^^
Apew-apew pun header aku tak selawa macam header blog Celoteh Si Alya.. huhu :)

P/s: Aku puas hati dengan hasil kerja aku yang tak seberapa nie :)

8 comments:

ctie anis said...

oke la tu..cntik tu.. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@ctie anis: huhu tq :D

Noraien said...

cantik laaaa .suka :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@noraien: hehe, tq ^^

Cik Rose Cute said...

rajin buat header ya...buat untuk sis satu...(dengan muka tak malu) hihihihi

^^eKaTiKaH^^ said...

@cik rose cute: hehe..takut nak buatkan org punye..takut tak lawa..hee, bdw tw sys :)

F.U.Z.Z.Y said...

suKa bLog kamu..
comeL.. ^_^
lagi comel sebab ada domo-kUn~!!

^^eKaTiKaH^^ said...

@ fuzzy:..hehe, domo dah kurang dah..hehe bdw tq :)